Ben geçici olarak başka bir eve bilgisayarımı götüreceğim şu an olduğum yerde kablolu olarak interneti alıyorum gideceğim yerde tekrar nasıl kablolu internete bağlarım? Kablosuz alıcım var oyunlarda ping yapar diye kullanmıyorum.
Ben geçici olarak başka bir eve bilgisayarımı götüreceğim şu an olduğum yerde kablolu olarak interneti alıyorum gideceğim yerde tekrar nasıl kablolu internete bağlarım? Kablosuz alıcım var oyunlarda ping yapar diye kullanmıyorum.
Yazık cidden hem okumayı bilmiyorsunuz gelip burada dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Arkadaş diyor ki orada kablosuz bağlantı zaten var ben kendi modemimi götürmek istiyorum diyor. Modeminizi götürmenize gerek yok kablosuz modemlere de kablo takılabiliyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tekrar okudum ben de birşey anlamadım kusura bakmayın
Gideceğiniz yerde RJ 45 uç ile bağlantılı ethernet kablosu modeme bağlayıp kullanabilirsiniz. Böyle bir imkan yoksa kablosuz kullanmaktan başka şansınız yok.
Şu anda ethernet kablosuyla bağlantı alıyorsunuz kablonu al oraya götür modeme tak internete gir bu kadar değişen bir şey yok aynı şekilde internet kullanırsın.