İnterneti kablosuz alıp PC'ye kabloyla bağlama

Behcet1

Kilopat
Daha fazla  
Komşumuzla ortak internet kullanıyoruz. bilgisayarımda Wi-Fi adaptörü var. Onunla idare ediyorum ama bilgisayarı başka odaya çekeceğim. Kablo çekmem imkansız. Takacağım alet komşudan kablosuz olarak alacak. O aleti kabloyla bilgisayara bağlayacağım. Böyle bir şey yoksa Xiaomi'nin adaptörü oluyor Wi-Fi arttırıcı. Onunla ping yine sabit kalabilir mi? Lütfen yardım edin, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi artırıcı yerine elektirk kablosundan interneti taşıyan cihazlar var. 2 li vs satılabiliyor. Onları deneyebilirsin. Ayrıca bu cihazlar eğer akım korumalı priz ya da ups kullanıyorsan interneti taşımayabiliyor bilgin olsun.

Komşumuzla ortak internet kullanıyoruz. bilgisayarımda Wi-Fi adaptörü var. Onunla idare ediyorum ama bilgisayarı başka odaya çekeceğim. Kablo çekmem imkansız. Takacağım alet komşudan kablosuz olarak alacak. O aleti kabloyla bilgisayara bağlayacağım. Böyle bir şey yoksa Xiaomi'nin adaptörü oluyor Wi-Fi arttırıcı. Onunla ping yine sabit kalabilir mi? Lütfen yardım edin, teşekkürler şimdiden.

Merhabalar kardeşim interneti kullanabilirsin ama ping olayının önüne geçemezsin. Ping yükselişlerin hayli ile fazla olur. Ben bu yüzden 20mt. Cat6 kablosu çektim modemden. Access Point kullandım dediğim gibi aynı problemleri yaşadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı