İnterneti Kimin Kullandığını Görmek

Makaleler
6
Bu gün normalden aşırı ping sorunum var normalde ortalama 200 pingle oynardım ama bu gün nedense ping aşırı dalgalı 100 den başlıyor 1400'e kadar yavaş yavaş çıkıp yavaş yavaş 100'e iniyor bu böyle devam ediyor. İnternetimi evde kim kullanıyor ve ne kadar kullanıyor gösteren bir program var mı? (Modem arayüzüne erişemiyorum şifreyi vermiyor babam.)

Arayüz harici bağlantı kuran cihazları denetimleme imkanı yok bildiğim kadarıyla. Cihazı servis sağlayıcınızdan aldıysanız resetleyin ayarlar otomatik yüklenecektir. Şifre varsayılan konumuna gelecektir.

4 aygıt bağlantıda görünüyor erişim sağlayan cihazlar sizinse bir sorun yok.

Modemin arayüzüne girip MAC adreslerine bakarak kim bağlanıyor görebilirsin. Aynı sorundan ben de şüphe ettim. Arayüzde her bağlananın MAC adresleriyle Televizyon TİVİBU telefonlar ve tabletleri karşılaştırdım. Benden başka kimse yoktu. Şifreyi al gerisi kolay

Kabloyla bağlanıyorsan modemin üzerindeki wlan tuşuna basarak wifi'i kapatabilirsin. Bu sayede diğerleri bağlanamaz oyununa rahatça devam edersin. İşin bitince de açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…