Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Merhaba, kullandığım internet 100 Mbps veriyor. Steam'den FIFA indireyim dedim saniyede 1.3m indiriyor. Neden bu kadar yavaş? Bir çözüm yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Merhaba, kullandığım internet 100 Mbps veriyor. Steam'den FIFA indireyim dedim saniyede 1.3m indiriyor. Neden bu kadar yavaş? Bir çözüm yolu var mı?
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 13 Temmuz 2023 #3 Cronus.xy dedi: Merhaba, kullandığım internet 100 Mbps veriyor. Steam'den FIFA indireyim dedim saniyede 1.3m indiriyor. Neden bu kadar yavaş? Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin.
Cronus.xy dedi: Merhaba, kullandığım internet 100 Mbps veriyor. Steam'den FIFA indireyim dedim saniyede 1.3m indiriyor. Neden bu kadar yavaş? Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 13 Temmuz 2023 #4 Modem içi değerlerini atar mısın?
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 nomore2k dedi: Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten kablolu Wi-Fi kablosu takılı bir şekilde indirme yapıyorum. Bu yüzden değişmezmiş sonuç internetten baktığıma göre. Hocam nereden bakacağım bilgilere? Tesla Bobini dedi: Modem içi değerlerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bakacağım bilgilere?
nomore2k dedi: Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten kablolu Wi-Fi kablosu takılı bir şekilde indirme yapıyorum. Bu yüzden değişmezmiş sonuç internetten baktığıma göre. Hocam nereden bakacağım bilgilere? Tesla Bobini dedi: Modem içi değerlerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bakacağım bilgilere?
İlhan Sadi Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 / GeForce RTX 3060 / 1TB SSD / View Sonic 165Hz 23.8 VA Panel Cinsiyet Erkek Meslek Daha Edinemedik 13 Temmuz 2023 #6 Altyapı servisini aramakta fayda var.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 13 Temmuz 2023 #7 Cronus.xy dedi: Zaten kablolu Wi-Fi kablosu takılı bir şekilde indirme yapıyorum. Bu yüzden değişmezmiş sonuç internetten baktığıma göre. Hocam nereden bakacağım bilgilere? Hocam nereden bakacağım bilgilere? Genişletmek için tıkla... arayıcıya 192.168.1.1 yazarak modem ara yüzüne girmelisin. Modeme göre hat değerlerinin nerede gösterdiği değişir.
Cronus.xy dedi: Zaten kablolu Wi-Fi kablosu takılı bir şekilde indirme yapıyorum. Bu yüzden değişmezmiş sonuç internetten baktığıma göre. Hocam nereden bakacağım bilgilere? Hocam nereden bakacağım bilgilere? Genişletmek için tıkla... arayıcıya 192.168.1.1 yazarak modem ara yüzüne girmelisin. Modeme göre hat değerlerinin nerede gösterdiği değişir.
gerftre Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 71 13 Temmuz 2023 #8 Wifi kablosunda da bir sorun olabilir veya diğer kablolardada
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 nomore2k dedi: Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce denedim. 100 Mbps yazmasına rağmen uygulamada 10.2 Mbps gösteriyor. Nasıl oluyor bu?
nomore2k dedi: Speedtest üzerinde test yapmayı denediniz mi? Steam üzerinden indirme ön belleğini temizleyin. İndirme bölgesini değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce denedim. 100 Mbps yazmasına rağmen uygulamada 10.2 Mbps gösteriyor. Nasıl oluyor bu?
gerftre Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 71 13 Temmuz 2023 #10 Gri kablonun adını bilmiyorum ama evinizde başka gri kablo takma yeri varsa orayı deneyin.