Son 20 yıldır birçok internet denedim ve Türkiye'de güzel internet olma ihtimaline karşı umudumu kaybettim. Şu an güncel olarak Turkcell Superonline'nın fiber pakatlerinden birini kullanyorum ve fiber altyapımız da olması lazım. Genel olarak internetin özellikleri şunlar; 144p her dakika başı donarak video izletebiliyor, 500-600 KB arası sabit indirme yapabiliyor, LoL'de minimum 1K ms veriyor. Abarttığımı düşünenler için çektiğim birkaç fotoğrafı aşağıya bırakacağım. İnterneti iptal edemem çünkü aile evinde yaşıyorum ve babam taahhüt süresini bir sene daha uzatmış. Onlar için internet çalışsın yeterli gibi bir şey, çok bir bilgileri yok bu konuda. Yakın zamanda üniversitemde birkaç tane uzaktan eğitim olarak vermem gereken ders geldi. Onlara girebilmek ve yok yazılmamak için internetimi düzeltmem gerek. Ne yapabilirim, ne önerirsiniz? Modemimde SQM özelliği yok ve TP-Link'in bir routerını kullanıyoruz. Ekstra bir router satın alma ihtimalim yok çünkü o kadar param yok. Ailemin de alacağını düşünmüyorum, genelde beni çok ciddiye almıyorlar o yüzden dinlemeyeceklerdir bile.