eray4020 Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #11 ustaaaaa dedi: Baktınız kimse gelmiyor Cimer'e durumu bildirirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cimer'e şikayet etmek için herhangi bir ücret gerekiyor mu ?
ustaaaaa dedi: Baktınız kimse gelmiyor Cimer'e durumu bildirirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cimer'e şikayet etmek için herhangi bir ücret gerekiyor mu ?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 5 Kasım 2024 #12 eray4020 dedi: VDSL: 52.050 Mbps, Boş port var, Superonline altyapısı. Yok, çok aradım ama kimse uğraşmadı bile. Modem reseti yaptırdılar. Genişletmek için tıkla... Evinize interneti kontrol etmek için gelen oldu mu? Bina içi tesisat sıkıntılı olabilir. En kötü durumda, binadaki internet kutusunun oradan daire içine kablo çekersiniz.
eray4020 dedi: VDSL: 52.050 Mbps, Boş port var, Superonline altyapısı. Yok, çok aradım ama kimse uğraşmadı bile. Modem reseti yaptırdılar. Genişletmek için tıkla... Evinize interneti kontrol etmek için gelen oldu mu? Bina içi tesisat sıkıntılı olabilir. En kötü durumda, binadaki internet kutusunun oradan daire içine kablo çekersiniz.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.698 Çözümler 22 5 Kasım 2024 #13 WerBeastDu dedi: Bu siteden altyapı hız sorgulaması yapar mısın? İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr Genişletmek için tıkla... Doğru göstermiyor bu arada ben 100 Mbps alıyorum Türksat'dan ama Türk Telekom 68 Mbps diyor.
WerBeastDu dedi: Bu siteden altyapı hız sorgulaması yapar mısın? İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr Genişletmek için tıkla... Doğru göstermiyor bu arada ben 100 Mbps alıyorum Türksat'dan ama Türk Telekom 68 Mbps diyor.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #14 eray4020 dedi: CİMER'e şikayet etmek için herhangi bir ücret gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, devletin açmış olduğu bir kurum. Herhangi bir ücret gerektirmez.
eray4020 dedi: CİMER'e şikayet etmek için herhangi bir ücret gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, devletin açmış olduğu bir kurum. Herhangi bir ücret gerektirmez.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 5 Kasım 2024 #15 Ssansarsalvo dedi: Doğru göstermiyor bu arada ben 100 Mbps alıyorum Türksat'dan ama Türk Telekom 68 Mbps diyor. Genişletmek için tıkla... Uydunet farklı oluyor sanırım.
Ssansarsalvo dedi: Doğru göstermiyor bu arada ben 100 Mbps alıyorum Türksat'dan ama Türk Telekom 68 Mbps diyor. Genişletmek için tıkla... Uydunet farklı oluyor sanırım.