İnterneti nasıl yavaşlatabilirim?

Ne alaka hocam neden böyle bir şey istiyorsunuz ki ?

Geçen 8 Mbps internetten 16 yükselttik ama halen 8 Mbps alıyor müşteri hizmetleri aradık modem güncellenmesi yapıp yükseltilecek dedi ama yükseltilmedi babamda interneti çok hızlı sanıyor ama daha film izleyemiyorum interneti yavaşlatarak tekrardan Türk Telekom müşteri hizmetleri ayaracak böylece arza kaydı bırakabilirm.

Senin yavaşlatma yaptığını anlamazlar mı sanıyorsun? Bu nedenle yapacaksan hiç gerek yok, direk ara ve şikayette bulun.

Taahhüt 1 yıldan fazla ise bedavaya cayma hakkın var.

Anlayamıyorlar hocam tekrardan müşteri hizmetleri aradağında eski haline döndüreceğim.

Anlamadım hocam daha detaylı anlatabilir misinz.

Yani hızımda yükselme olmadı için bunu yapıyorum diyorsun değil mi? Eğer sözleşme taahhüt işte 1 yıldan fazla süresi varsa beleş bir şekilde iptal etirebilirsiniz yani hız sorunun varsa iptal ettir başka bir oparatöer e geç diyorum.

Anladım 1 yıldan fazla ama pek sanmıyorum başka oparatöere geçmek için az önceki söylediğim taktiği denemek istiyorum.

Anlayamıyorlar hocam tekrardan müşteri hizmetleri aradağında eski haline döndüreceğim.
Ben sana açıklayım. Sen yavaşlatma yaptın, aradın, onlar da güncel duruma bakıp eski haline, yani senin yavaşlatma yapmadan önceki haline döndürecek. Dolayısıyla aynı "basamağa" tekrar inmiş olacaksın.

Sadece arayıp "hızım hâlâ düşük" diyerek şikayette bulun ısrarla.

Hocam tam araken hızı tekrardan eski haline getirsem olmaz mı?

Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Neyse.. ya da açıklayım.
Modemde yapılmış değişikliği görebilirler desem mesela? Yine de sen istediğini dene öyle ara, sonuç olarak aynı noktaya dönersin.

((Tek yapılacak şey ısrarla hızın sorunlu olduğu ve paketteki hızın verilmediğinden üstüne basa basa söylemek.))

*Bu konuya denk gelip fikir almak isteyenler için yazıyorum, minik çakallıklar(!) yerine net olunması taraftarıyım.

Hocam arza kaydımı bırakim düzeltemiyorlar acaba modemdemi hata var bir türlü internet hızlanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…