İnterneti taahhütlü mü, taahhütsüz mü tercih edersiniz?

Serkan1907

Yoctopat
Sizce hangisi daha mantıklı? Hangisini tercih ediyorsunuz?

Mesela evde kiracı olarak oturanlar için hangisi daha mantıklı?

Bence taahhütlü daha mantıklı. İnternete hala 70-80 lira veren tanıdıklarım var.

Sizce hangisi daha mantıklı? Hangisini tercih ediyorsunuz?

Mesela evde kiracı olarak oturanlar için hangisi daha mantıklı?

Taahhütlü yoksa her an zam yersiniz taahhütsüz alırsanız. Kısa vadede taahhütsüz mantıklı ama uzun vadede taahhütlü.

Önceden kullandığınız bir firmadan, Taahhütlü bir şekilde kullanılmalı. Mümkünse Superonline altyapısında Superonline kullanmak en iyisi, gördüğüm kadarıyla en güzel desteklerden birine sahipler. Ama tabii her ISS'in çok büyük sorunları var Türkiye'de.

Eğer binanızda stabil ve hızlı internet verdiğinden emin olduğunuz bir ISS varsa, orada taahhütlü olarak kalmak daha mantıklı. Fakat değiştirmeyi ve deneme yapmayı planlıyorsanız taahhütsüz olması yararınıza olacaktır.

Hangi paket 70-80 TL o da var.

50Mbps olması lazım. Daha bugün bir eğitim görevlisiyle konuşuyordum bu durumu. Yeterli oluyor mu dediğimde ise her işimi görüyor demişti. Kendim 100Mbps pakete 250TL veriyorum. Zaten doğru düzgün verim aldığım da söylenemez, indirme hızım 60'larda sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…