İnterneti yavaşlatmadan IP değişme yöntemi var mı?

Spooderman

Hectopat
Daha fazla  
Normal VPN'lerin bant genişliği sınırlı olduğundan internet yavaş ve pingli oluyor. İnternet hızını etkilemeden IP'mi farklı ülkeden gösterebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.1.1.1 kullanıyorum ama farklı ülke değil farklı şehir gösteriyor. Hızda düşüş olmuyor. IP değişiyor.

NordVPN kullandım uzun süre. Paralı ama çok güzel çalışıyor ayrıca pingi ve hızı çok etkilemiyor (fark etmedim ben). Başka bir yöntem ise kendi VPN sunucunuzu yapmak. Amazon AWS EC2'de 1 yıllık deneme üyeliği alırsanız (1 dolar çekiyor bazen çekmiyor çekince bazen iade ediyor bazen etmiyor) aylık 30GB trafik sunacaktır. Sunucuya OpenVPN server yazılımı yüklerseniz 2 kişilik ücretsiz lisans verecektir, bu yöntemi NordVPN'e para ödemek istemezseniz yapın ayrıca bu yöntemde NordVPN gibi kolay sunucu değiştiremezsiniz ve en yakın sunucu Almanya Frankfurt'ta bulunuyor. AWS EC2 alırsanız Firewall'ı kapatmayı veya sunucu portlarına göre ayarlamayı unutmayın yoksa firewalldan VPN sunucusuna bağlanmıyor.

Nord vpn hesabı bulmuştum ama serverlara bağlanmıyor.

Nord VPN hesabı bulmuştum ama serverlara bağlanmıyor.

Başkasının hesabını kullanırsam bir zahmet bağlanmasın. NordVPN'de bir hesap aynı anda en fazla 6 cihazdan bağlantı kurabilir. Senin bulduğun hesap internette herkese açık olduğu için 6 cihaz da her zaman bağlı olur. Kendin satın alacaksın veya diğer yöntemleri deneyeceksin.

IP adresini değiştirmek için hızdan feragat etmen gerek. IP değiştirmek dediğin zaten başka bir sunucudan yolunu uzatarak internette dolaşman. Yani kendi bilgisayarınla dolaşmak yerine kendi bilgisayarınla başka bilgisayara ordan da dolaşmak istediğin yere gitmen.

Kart bilgimi, konumumu kaydeden bir şirketin beni anonim yapabileceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…