İnterneti yavaşlayan var mı?

Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
Bugün 18:00'dan sonra internet öldü. Çoğu siteye girmiyor, bazıları da çok yavaş. İnternet hızım yüksek olmasına rağmen yükleme hızı da çöktü. Sizde de var mı böyle bir durum?

Türk Telekom üzerinden hizmet alıyorum, belirttiğiniz saatten sonra herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Öyle saçma bir durum ki yarın büyük ihtimal çözerler. Çoğu siteye giriyor bazılarına girmiyor, bazılarına girmeye çalışınca borcundan dolayı kapatıldı diyor. Daha geçen gün ödendi, sanıyorum tek fatura kalmıştı. Tek faturadan da kapatılmıyor bildiğim kadarıyla.

Daha geçen gün ödendi, sanıyorum tek fatura kalmıştı.

Saçmalık resmen, geçen elektrik faturası gelmiş 550 lira. Kardeşim niye ay başı gelip yazmıyorsun anlamıyorum ki nedir bu? Bu kurumlar gerçekten sıktı artık şöyle milli adam gibi yerli firmalar türese de kullansak.

Sorun belli oldu. Görünmeyen bir fatura daha varmış, nasıl olduysa bugün baktığımda göründü. Ve normalde 2. faturanın son yatırma günü geçmeden kesilmeyen neti, faturanın geldiği gün kesmişler.
Normalde mesaj gelirdi ama o da yok. Yazık gerçekten bu firmaya. Ödeyince faturayı düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…