İnternetim birden yavaşladı

H3rmit

Hectopat
Bilgisayarın ethernet kablosunu taktığımda sürekli yanan bi turuncu ışık ve arada yanıp sönen yeşil ışık var sizce normalmidir. Önceden nasıldı dikkat etmedim ama oluşan ping bunun yüzünden sanırım.
Pc ile modem arasındaki kabloyu taktığımdan modemde yanan ışık sürekli yanıp sönüyor normalde onun sürekli yanması lazım. Netimde çok aşırı bi yavaşlama yok ama video izleyemiyorum bırak 480'i 360p'de bile anca izleniyor. Daha düne kadar 720p'de sorun yaşamadan izliyordum. Sorun anakarttamı yoksa pc ile modemi bağlayan kablodamıdır?

İnternetinize sızan birisi olabilir mi? O ışığın yanıp sönmesi sizin yerine başkasının da internetinizi kullandığına işarettir.

Wi fi kapalı durumda. Başkasının netime bağlanma gibi bi durumu olamaz ben kablolu kullanıyorum. Nette gayet iyi gezebiliyorum fakat oyuna girdiğimde mesela " League of Legeneds" ping sabit 150 de duruyor ne aşağı ne yukarı.

Kabloyu değiştirip deneyin. Düzelmezse, modemi de değiştirip deneyin.
Sorun muhtemelen kabloda adını unuttum ucuna takılan şey varya onu değiştirsek düzelirmi acaba?

Wi fi kapalı durumda. Başkasının netime bağlanma gibi bi durumu olamaz ben kablolu kullanıyorum. Nette gayet iyi gezebiliyorum fakat oyuna girdiğimde mesela " League of Legeneds" ping sabit 150 de duruyor ne aşağı ne yukarı.

Sorun muhtemelen kabloda adını unuttum ucuna takılan şey varya onu değiştirsek düzelirmi acaba?

Kabloyu uzun süredir kullanıyorsanız, kablo ölmüş olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı