Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 kerosene dedi: Benim çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız nickin bir şarkı ismi mi?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #12 Kamtasya dedi: Konudan bağımsız nickin bir şarkı ismi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 612 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #13 kerosene dedi: Nasıl hocam? Asıl modem oturma odamızda, benim odamdan çekmiyor Mercusys aldık onla idare ediyorum işte. Eki Görüntüle 1931534 Genişletmek için tıkla... Hocam ramları söküp çıkartmayı denediniz mi? Olmazsa google driverlarınızı günceller misiniz?
kerosene dedi: Nasıl hocam? Asıl modem oturma odamızda, benim odamdan çekmiyor Mercusys aldık onla idare ediyorum işte. Eki Görüntüle 1931534 Genişletmek için tıkla... Hocam ramları söküp çıkartmayı denediniz mi? Olmazsa google driverlarınızı günceller misiniz?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #14 kerosene dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bayılırım çok güzel şarkı.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #15 Kamtasya dedi: Bayılırım çok güzel şarkı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, Cc'nin öbür parçaları da çok iyi.
Kamtasya dedi: Bayılırım çok güzel şarkı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, Cc'nin öbür parçaları da çok iyi.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.250 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #16 Allah bizede versin, 1mb dowloand kullanıyorum çok kötü. Oyun indirirken video izleyememek iğrenç. Modem şifresini versene (!)
Allah bizede versin, 1mb dowloand kullanıyorum çok kötü. Oyun indirirken video izleyememek iğrenç. Modem şifresini versene (!)
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #17 kerosene dedi: Kesinlikle, CC'nin öbür parçaları da çok iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun uzadıya konusmak isterdim ama burasi sohbet yeri değil malum.
kerosene dedi: Kesinlikle, CC'nin öbür parçaları da çok iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun uzadıya konusmak isterdim ama burasi sohbet yeri değil malum.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #18 Kamtasya dedi: Uzun uzadıya konusmak isterdim ama burasi sohbet yeri değil malum. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açarım birazdan, Ovi suite inince mobil verimi paylaşmayı deneyeceğim.
Kamtasya dedi: Uzun uzadıya konusmak isterdim ama burasi sohbet yeri değil malum. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açarım birazdan, Ovi suite inince mobil verimi paylaşmayı deneyeceğim.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #19 Bu arada müşteri hizmetlerini arayıp biraz söylen bir tık düzeliyor. Denendi.
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 5 Eylül 2023 #20 kerosene dedi: İyidir. Eki Görüntüle 1931525 Genişletmek için tıkla... TCP Optimizer indiriniz kurduktan sonra uygulamayı çalıştırınız ve açılan pencereden 'optimal' seçeneğini işaretleyip tamam deyiniz. (yönetici olarak çalıştırmayı unutmayınız)
kerosene dedi: İyidir. Eki Görüntüle 1931525 Genişletmek için tıkla... TCP Optimizer indiriniz kurduktan sonra uygulamayı çalıştırınız ve açılan pencereden 'optimal' seçeneğini işaretleyip tamam deyiniz. (yönetici olarak çalıştırmayı unutmayınız)