İnternetim Çok Yavaş - 200KB İndirme Hızı

Jackie Paul

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi internetim çok yavaş. Eskiden indirmelerde 500KB/600KB oluyordu ancak şimdi 200KB'den yukarı çıkmıyor. Bunu nedeni ne olabilir ? İnternet hızını yükseltmenin bir yolu var mı ? Şimdiden teşekkürler.

TTNET'liyseniz ve AKK'niz bittiyse, hayır yapabileceğiniz birşey yok. Bizim gibi beklemek zorundasınız. Yapabileceğiniz tek şey üst pakete geçmektir.

Ben de Ttnet'im ve sorun benden mi bilmiyorum ama 1 saattir yavaş insanı dinden çıkaracaklar . Ben taahhüt bitince Ttnet'ten çıkıp Uydunet'e geçeceğim . Sana tavsiyem sen de başka bir firmaya geç .

AKK ne oluyor benimde idirme hızım 1.3MB/S'ydi taki bugüne kadar şimdi 200 KB/S ye zor çıkıyor ttnetim

AKK ne oluyor benimde idirme hızım 1.3MB/S'ydi taki bugüne kadar şimdi 200 KB/S ye zor çıkıyor ttnetim

Adil(!) kullanım kotası. Download limiti 35 gb, 75gb , 100gb paketine göre değişiyor. Bu limiti geçince hızın 3mbit oluyor ve saniyede en fazla 400kb ile download yapıyorsun.

umarım yenilenir 1.3 Mb/s indiriyodum 10 gb yi 2 saatte şimdi 250Kb/S ile 10 saat te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…