L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 11 Şubat 2021 #1 İnternetim fiber mi yoksa başka bir şey mi? İnanın hiçbir fikrim yok, açıklar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #2 LFpd dedi: İnternetim fiber mi yoksa başka bir şey mi? İnanın hiçbir fikrim yok, açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test hocam şu siteden test yapın değerleri atın ama ekran görüntüsü atmayın IP adresiniz gözükür. İnternet hızınıza göre fibermi değil mi anlarız.
LFpd dedi: İnternetim fiber mi yoksa başka bir şey mi? İnanın hiçbir fikrim yok, açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test hocam şu siteden test yapın değerleri atın ama ekran görüntüsü atmayın IP adresiniz gözükür. İnternet hızınıza göre fibermi değil mi anlarız.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Hocam, eve içine kadar optik kablo geliyorsa fiber. Normal kablo geliyorsa VDSL veya ADSL fiber değil.
Hocam, eve içine kadar optik kablo geliyorsa fiber. Normal kablo geliyorsa VDSL veya ADSL fiber değil.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #4 EnsarT57 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test hocam şu siteden test yapın değerleri atın ama ekran görüntüsü atmayın IP adresiniz gözükür. İnternet hızınıza göre fibermi değil mi anlarız. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacaksın? VDSL olarakta 24 Mbps var fiber altyapıdada var. Modemin kablo girislerini ve resmini çekin.
EnsarT57 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test hocam şu siteden test yapın değerleri atın ama ekran görüntüsü atmayın IP adresiniz gözükür. İnternet hızınıza göre fibermi değil mi anlarız. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacaksın? VDSL olarakta 24 Mbps var fiber altyapıdada var. Modemin kablo girislerini ve resmini çekin.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 11 Şubat 2021 #5 Türk Telekom, TurkNet, Vodafone, Superonline, Kablonet bunlar kendi altyapısı olan firmalar kendi internet sitelerinden sorgulama yapıp bizimle paylaşır mısın? Ya da... Altyapı sorgulama yazıp internete bulabilirsin. Kahin değiliz.
Türk Telekom, TurkNet, Vodafone, Superonline, Kablonet bunlar kendi altyapısı olan firmalar kendi internet sitelerinden sorgulama yapıp bizimle paylaşır mısın? Ya da... Altyapı sorgulama yazıp internete bulabilirsin. Kahin değiliz.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #6 Mubis10 dedi: Nasıl anlayacaksın? VDSL olarak da 24 Mbps var fiber altyapıdada var. Modemin kablo girislerini ve resmini çekin. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapım fiber destekliyor mu demiyor internetim fiber mi diyor.
Mubis10 dedi: Nasıl anlayacaksın? VDSL olarak da 24 Mbps var fiber altyapıdada var. Modemin kablo girislerini ve resmini çekin. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapım fiber destekliyor mu demiyor internetim fiber mi diyor.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Şubat 2021 #7 EnsarT57 dedi: Hocam altyapım fiber destekliyor mu demiyor internetim fiber mi diyor. Genişletmek için tıkla... 24 Mbps fiber yok mu?
EnsarT57 dedi: Hocam altyapım fiber destekliyor mu demiyor internetim fiber mi diyor. Genişletmek için tıkla... 24 Mbps fiber yok mu?
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #8 Yanlış bilgi Mert Ayıboğan dedi: 24 Mbps fiber yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Şubat 2021 #9 EnsarT57 dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Yazdım direkt çıktı.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #10 EnsarT57 dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Var nasıl yok?