İnternetim hacklenirse kimlik bilgilerine erişilir mi?

Kerktteoas15

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, biliyorsunuz internet almadan önce bizden kimlik bilgilerimizi ister firmalar ve biz de veririz. Benim merakım şu yönde, herhangi birisi internetimi hacklerse benim firmaya verdiğim kimlik bilgilerimi öğrenebilir mi? Bu arada bu tarzda başka sorularım da var, eğer bana bunları yanıtlamada yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Aranızda bu konuda bilgili ve sorularıma yanıt bulmama yardımcı birisi varsa yazarsa sevinirim.

Hayır, firma'yı hacklemeleri lazım anca.
İmkansız'dan daha düşük ihtimal ile olur bu.

İnternet hackleme ilk defa duydum. Hayır, sizin kimlik bilgilerinize ulaşamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, firma'yı hacklemeleri lazım anca.
İmkansız'dan daha düşük ihtimal ile olur bu.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu konularda bilgili biri misiniz acaba, siber güvenlik uzmanı gibi? Müsaitseniz sormak istediğim başka sorular da var. Tabii yanıtlamak zorunda değilsiniz.

İnternet hackleme ilk defa duydum. Hayır sizin kimlik bilgilerinize ulaşamaz
Okuduğum bir yazıda internete de virüs bulaşabileceği yazıyordu. Tabii kesin bilgim yok. Ama burada internet hacklenmesinden kast ettiğim her iki anlamda da. Yani bildiğimiz hacklenme ve benim o yazıda gördüğüm internet hacklenmesi olarak adlandırdığım olay.

Sorabilirsiniz, dinliyorum.

Ülkedeki insanların kimlik bilgileri sanal ortamda zaten dağıtılıyor daha geçen yıl 10 milyon T.C. kimlik sanal ortamda paylaşıldı kimlik bilgileri artık sitelere şifre olur ancak bir önemi kalmadı.

Sorabilirsiniz, dinliyorum.
Teşekkür ederim. Az önce konu olarak foruma da yazdım gerçi ama siz belki daha erken cevap verebilirsiniz diye yine de yazayım. Telefonlara gelen dolandırıcı mesajlarını ne yapmamız gerekiyor? Direkt silmeli miyiz, yoksa engellemeli miyiz? Ben direkt sildim, sorun olur mu?

Tabii'ki olmaz..
Engellemeniz onların bir daha size mesaj atmalarına izin vermez.
Eğer gelen mesajların içinde bulunan linklere basmıyorsanız..
Hiiiiç sıkıntı etmeyin.

Tabii'ki olmaz..
Engellemeniz onların bir daha size mesaj atmalarına izin vermez.
Eğer gelen mesajların içinde bulunan linklere basmıyorsanız..
Hiiiiç sıkıntı etmeyin.
Merhaba tekrar selam, kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama şöyle bir şey oldu. Dediğiniz gibi engellemedim ve bana tekrar mesaj attı. Ben de mesajı yanlışlıkla açtım. Yanlış olmasın, linke tıklamadım, sadece bana atılan mesajı açtım. Bir sıkıntı olur mu?

Hayır, hiç bir sıkıntı olmaz.
Linke tıklamayın yeter.
Rahatsız etmiyorsunuz, hiç sorun yok.
Bilgilerinize kolay kolay kimse erişemez.
İçiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…