L levent_yavuz Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 589 Çözümler 2 30 Mayıs 2019 #31 166079 dedi: Değişmiyor işte o kadar kolay, 3 sayfa yazdıysak okuyup mesaj yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Modem şifresi değiştirmek en kolay iştir. Modeme bilgisayar üzerinde kablo ile bağlanıp halledin.
166079 dedi: Değişmiyor işte o kadar kolay, 3 sayfa yazdıysak okuyup mesaj yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Modem şifresi değiştirmek en kolay iştir. Modeme bilgisayar üzerinde kablo ile bağlanıp halledin.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 30 Mayıs 2019 #32 levent_yavuz dedi: Modem şifresi değiştirmek en kolay iştir. Modeme bilgisayar üzerinde kablo ile bağlanıp halledin. Genişletmek için tıkla... Biz hiç düşünmemiştik teşekkür ediyoruz. Sizin de bahsettiğiniz gibi 4. sayfaya ulaştık bu konuya rica ediyorum mesaj yazmayın.
levent_yavuz dedi: Modem şifresi değiştirmek en kolay iştir. Modeme bilgisayar üzerinde kablo ile bağlanıp halledin. Genişletmek için tıkla... Biz hiç düşünmemiştik teşekkür ediyoruz. Sizin de bahsettiğiniz gibi 4. sayfaya ulaştık bu konuya rica ediyorum mesaj yazmayın.
ChikiTiger Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 377 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB 3200 MHz - Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #33 İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşüp halladecrğim. 166079 dedi: @ChikiTiger Huawei'nin cevabı aşağıdaki şekilde. Bence siz Türk Telekom ile firmware güncellemesi ve bu konu hakkında iletişime geçin sorununuz çözülecektir. Eki Görüntüle 399377 Genişletmek için tıkla...
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşüp halladecrğim. 166079 dedi: @ChikiTiger Huawei'nin cevabı aşağıdaki şekilde. Bence siz Türk Telekom ile firmware güncellemesi ve bu konu hakkında iletişime geçin sorununuz çözülecektir. Eki Görüntüle 399377 Genişletmek için tıkla...
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2019 #34 ChikiTiger dedi: Bilgimiz dışında başka insanlara şifreyi verdiğinden dolayı izinsiz kullanım dedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettiniz mi? Eğer çözülmediyse sorun olmazsa ben de bir bakabilir miyim?
ChikiTiger dedi: Bilgimiz dışında başka insanlara şifreyi verdiğinden dolayı izinsiz kullanım dedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettiniz mi? Eğer çözülmediyse sorun olmazsa ben de bir bakabilir miyim?