İnternetim olmasına rağmen Online oyunlara giremiyorum

DanxT

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben birkaç gün öncesine kadar internetle her uygulamaya girebiliyordum fakat şu anda gerçekten garip bir sorunla karşı karşıyayım. Şöyle izah edeyim: Bilgisayarda Online oyunlara girince internet yok hatası veriyor. LOL kurmaya çalıştım fakat bu hatayı verdi. Google'a girip dosya vb. indirebiliyorum. LOL gibi çevrimiçi setuplarda da internet yok hatası alıyorum. Bilgisayarı güvenli modda başlattığımda LOL'un setupunu açtım ve bir sorun çıkmadı yani internetimi algıladı. Sorunun bilgisayarda olduğundan eminim çünkü başka cihazlarda bu sorun yok. YouTube'da 50 küsur video izledim ancak hiçbiri sorunumu çözemedi. Yardım bekliyorum
Bu arada sistem geri yükleme önerecek arkadaşlara söylüyorum bilgisayarda önceden oluşturulmuş bir nokta olmadığı için sorundan öncesine gidemiyorum.

Son düzenleme:
Güvenlik duvarıyla alakalı bir problem olabilir. Şahsen çözümünü bilmiyorum ancak sorun büyük ihtimalle programlardan gelen verinin engellenmesiyle alakalı.

Güvenlik duvarı ayarlarını varsayılana yüklemeyi denedim fakat işe yaramadı.

En kolay ve hızlı çözüm format atmak boş yere bence zaman kaybetme etc host IP kısıtlaması olabilir. Güvenlik duvarı güvenlik yazılımları tüm her şeyi kaldırıp kapatın eğer DNS manuel IP girdiyseniz otomatik yapın VPN proxy gibi uygulamaları kapatıp silin modemi resetleyin zira modem üzerinden kısıtlama yapılmış olabilir.

Dediklerinden hiçbirinin olduğunu sanmıyorum sanırım çözüm format.
Bir şey soracağım şimdi ben çevrimiçi uygulamalara giremiyorum ya, şimdi ben format atarsam da sorun çözülmezse sürücüleri ayarlayan programı nasıl çalıştıracağım? Ve ya format kesin çözüm mü? Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba

Aynı sorunu birkaç gündür yaşamaktayım çözebildiniz mi acaba? online oyunlara sebebini bilemediğim bir biçimde giriş yapamıyorum.

Kullanılan ip veya DNS sorun olmalı.
DNS servisi ekleyin Yandex DNS sorunu çözer.
Kullanılan güvenli internet profili var mı diye kontrol edin varsa kapatın.
Bazen ipler sorun çıkartabilir.

Advanced System Tool Yükleyin Tarayın.
Bide İnternette Pro Keyleri Var Öyle Tarayın.

Vpn Dnsle Uğraştıysanız Geri Alın
Ağ Bağlantısından ıpv4 e Otomatik ıp ve dns diyin.

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım bilgisayarıma format attım fakat 2 gün sonra tekrar oldu güvenlik duvarında bir ayar gördüm ve sadece onu kapatmayı denedim yapamadım eğer güvenlik duvarını kapatırsanız sorun çözülür umarım yardımım dokunur.

Bende de aynı sorun var video izleyebiliyorum, sitelere girebiliyorum, şimdi bu siteye yazabiliyorum fakat Online bütün oyunlarda sunucu hatası veriyor. Evdeki telefonlar da aynı şekilde çözüm yok mu arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…