EfeK00 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Valorant oynuyorum ve internetim yaklaşık bir saatte bir gidip geliyor. Sadece Valorant gitmiyor, arkada açık olan Discord vs. gidiyor.
Valorant oynuyorum ve internetim yaklaşık bir saatte bir gidip geliyor. Sadece Valorant gitmiyor, arkada açık olan Discord vs. gidiyor.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #2 EfeK00 dedi: Valorant oynuyorum ve internetim yaklaşık bir saatte bir gidip geliyor. Sadece Valorant gitmiyor, arkada açık olan Discord vs. gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz konuları müşteri hizmetleri ile çözmeniz lazım.
EfeK00 dedi: Valorant oynuyorum ve internetim yaklaşık bir saatte bir gidip geliyor. Sadece Valorant gitmiyor, arkada açık olan Discord vs. gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz konuları müşteri hizmetleri ile çözmeniz lazım.
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Dsl ışığı gidip geliyorsa kabloda sıkıntı olabilir değiştirmeyi veya açısını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Dsl ışığı gidip geliyorsa kabloda sıkıntı olabilir değiştirmeyi veya açısını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 4 Eylül 2021 #4 Müşteri hizmetlerini aramalısın.