İnternetim sebepsiz şekilde yavaş

Makaleler
1
Merhaba. TTNET kullanıyorum ve eve taşındığımızdan beri internetimiz çok yavaş. Ethernet ile bağlanıyorum ve Wi-Fi ile bağlı olsam bile internet hızım aynı. Modemle mi kabloyla mı yoksa altyapıyla mı sıkıntı var anlamadım. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin de dediğin gibi , ya altyapıdan interneti sağlayamıyorlar ya da modem gelen interneti verimli veremiyor. İlk olarak müşteri hizmetlerini arayıp , internette sorun olup olmadığını sorgulayın.
Eğer sorun çıkmazsa modem değişecek gibi duruyor.

Birkaç sebebi vardır, sebepsiz yere yavaş olamaz.
Kullandığınız paket nedir?

Birkaç sebebi vardır, sebepsiz yere yavaş olamaz.
Kullandığınız paket nedir?

Kullandığım paketin ismini bilmiyorum ama 12Mbps download olduğunu biliyorum.
Modemimiz yeni
Müşteri hizmetlerini arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Bir çok sebebi olabilir bunun.
müşteri hizmetlerini aramayı denicem bakalım sorun nedir

12 Mbps ise alamazsın adamlar 8 Mbps nette bile 1 ile 6 arası yolluyor senin ankastreden CAT6 çekip öyle denemen minimum 8 alman lazım.

12 Mbps ise alamazsın adamlar 8 Mbps nette bile 1 ile 6 arası yolluyor senin ankastreden CAT6 çekip öyle denemen minimum 8 alman lazım.
aldım diyelim hala 4.50 download 0.60 upload alırmıyım cat6 kablo ile eğer öyle olursa almayı düşünüyorum
Müşteri hizmetlerini arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Bir çok sebebi olabilir bunun.

Reis baktık fiyatlar artmış bir de utanmadan zam getiriyorlar verdiklere internete bak Türkiye'nin interneti millattan önce kalmış adamlar internet bulmuş biz 10 yıl sonra bulduğumuz için böyle sıkıntılar var işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
CAT6 çekme durumun yok ise Wi-Fi kanal ayarını 6 9 11 13 arasında deneyebilirsin ben 13'de kullanıyorum 30 Mbps rahat görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…