Selamlar, bugün Minecraft için Texture Pack indirmek istedim. Boyutu yaklaşık 10 MB. Ama indirmeye çalıştığımda 1 Saat kaldı diyordu. Speedtest yaptığımda aşağıdaki fotoğrafla karşılaştım sorun nerededir?
Selamlar, bugün Minecraft için texture pack indirmek istedim. Boyutu yaklaşık 10 MB. Ama indirmeye çalıştığımda 1 saat kaldı diyordu. Speedtest yaptığımda aşağıdaki fotoğrafla karşılaştım sorun nerededir?
Tarayıcıdan kaynaklı olabilir. Steam'den 1 dk lık bir şey indirin ve değerleri atın.
Ek olarak YouTube'a "internet download Manager kurulum" yazın ve videoları izleyin. İndirmelerden tam verim alacaksınız.
Tarayıcıdan kaynaklı olabilir. Steam'den 1 dk lık bir şey indirin ve değerleri atın.
Ek olarak YouTube'a "internet download Manager kurulum" yazın ve videoları izleyin. İndirmelerden tam verim alacaksınız.
Hayır, site sahipleri sunuculardaki yükü indirgemek için limit koyabiliyor. Veya premium üyelere özel limitsiz indirme hızı yapıyorlar. Bunun farklı farklı sebepleri var fakat çözümü yok maalesef.