the_anonim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 İnternetim var her şeyi yapabiliyorum ama iş DC'ye gelince giremiyorum yuklenme ekranında kalıyor ve 25 30 sn sonra altta bağlantı sorunları yaşıyorsan bize bildir yazıyor. Yardım eder misiniz?
İnternetim var her şeyi yapabiliyorum ama iş DC'ye gelince giremiyorum yuklenme ekranında kalıyor ve 25 30 sn sonra altta bağlantı sorunları yaşıyorsan bize bildir yazıyor. Yardım eder misiniz?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 12 Kasım 2023 #2 İnternet sağlayıcını arayıp güvenli interneti kapatmak istediğini söylersen Discord'a girebilirsin. Uygulaması varsa oradan da yapabilirsin.
İnternet sağlayıcını arayıp güvenli interneti kapatmak istediğini söylersen Discord'a girebilirsin. Uygulaması varsa oradan da yapabilirsin.
the_anonim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 505552 dedi: İnternet sağlayıcını arayıp güvenli interneti kapatmak istediğini söylersen Discord'a girebilirsin. Uygulaması varsa oradan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... sabah girebiliyordum şuan giremiyorum
505552 dedi: İnternet sağlayıcını arayıp güvenli interneti kapatmak istediğini söylersen Discord'a girebilirsin. Uygulaması varsa oradan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... sabah girebiliyordum şuan giremiyorum