G Gxrkwm Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Windows 11 bilgisayarımda interneti normal şekilde kullanabiliyorum fakat internet yok olarak gösteriyor. Böyle gösteriyor ama interneti kullanabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Windows 11 bilgisayarımda interneti normal şekilde kullanabiliyorum fakat internet yok olarak gösteriyor. Böyle gösteriyor ama interneti kullanabiliyorum.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Gxrkwm dedi: Windows 11 bilgisayarımda interneti normal şekilde kullanabiliyorum fakat internet yok olarak gösteriyor. Eki Görüntüle 1355116 Böyle gösteriyor ama interneti kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüler ile ilgili sorun olabilir sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Gxrkwm dedi: Windows 11 bilgisayarımda interneti normal şekilde kullanabiliyorum fakat internet yok olarak gösteriyor. Eki Görüntüle 1355116 Böyle gösteriyor ama interneti kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüler ile ilgili sorun olabilir sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS G Gxrkwm Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #3 Semihh35 dedi: Sürücüler ile ilgili sorun olabilir sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Semihh35 dedi: Sürücüler ile ilgili sorun olabilir sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı.