A arda666 Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, İnternetim var. Herhangi bir indirme işlemi, oyun, yayın izleme, diğer sitelere girmeme gibi bir sorunum yok ama Twitter'a giremiyorum. Nedeni nedir? Tarayıcı değiştirdim fakat bir değişiklik olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2021
Arkadaşlar merhaba, İnternetim var. Herhangi bir indirme işlemi, oyun, yayın izleme, diğer sitelere girmeme gibi bir sorunum yok ama Twitter'a giremiyorum. Nedeni nedir? Tarayıcı değiştirdim fakat bir değişiklik olmadı.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 23 Kasım 2021 #2 GSB Wi-Fi mi? Bu ağda Twitter yasaklı. O ağda değilseniz bile bulunduğunuz ağda Twitter yasaklı olabilir.
GSB Wi-Fi mi? Bu ağda Twitter yasaklı. O ağda değilseniz bile bulunduğunuz ağda Twitter yasaklı olabilir.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 23 Kasım 2021 #3 Telefondan mı giriyorsun?
A arda666 Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 monurts dedi: GSB Wi-Fi mi? Bu ağda Twitter yasaklı. O ağda değilseniz bile bulunduğunuz ağda Twitter yasaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır Türk Telekom hocam, bireysel internet kullanıyorum. FurkannC dedi: Telefondan mı giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan giremiyorum.
monurts dedi: GSB Wi-Fi mi? Bu ağda Twitter yasaklı. O ağda değilseniz bile bulunduğunuz ağda Twitter yasaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır Türk Telekom hocam, bireysel internet kullanıyorum. FurkannC dedi: Telefondan mı giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan giremiyorum.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 23 Kasım 2021 #5 arda666 dedi: Bilgisayardan giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç gündür ben de telefondan giriş yapamıyorum. Linkin başına "m" koyup, "m.twitter.com" şeklinde yapınca giriyor.
arda666 dedi: Bilgisayardan giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç gündür ben de telefondan giriş yapamıyorum. Linkin başına "m" koyup, "m.twitter.com" şeklinde yapınca giriyor.