İnternetimde AKN Kalktı, Faturam Bu Durumdan Etkilenir mi?

Cpt_slayer

Megapat
Daha fazla  
Beyler benim internetimin hızı 8 mbps yani standart konu bu değil bildiğiniz üzere AKN kotası var benim 50 GB aşınca hız 3 mbps'ye düşüyordu. İnternet benim değil neyin ne olduğunu bilmiyorum komşum ile ortak kullanıyoruz 2 sene oldu galiba ilk sene ayın 15'inde hız düşüyordu ay başında gene standart oluyordu. Tabi kotayı aşınca da düşüyor.

Tam olarak 5 aydır internetin hızı düşmedi. AKN kotasını aştım 150 GB'lık dosyalar indirdim düşmedi ay ortası geldi yine düşmedi. Sanki limitsiz internet oldu garip olan bu durup dururken oldu komşuma sordum sen internet paketini mi değiştirdin? Diye hiç bir şey yapmamış. Ben şuan mutluyum fakat olur da ileride bunları bizim faturaya yansıtırlarsa yandık. İnternetim düşmüyor beyler neden ? Korkuyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım millet bu internet için 100 tl ödüyor ki biz aynı tarifede buna sahip oluk neden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturaya yansıtılamaz. Bazı aylar bana da öyle oluyor evde birden çok cihaz var (TV,telefon,Notebook,Pc,Tablet) 2005'li yıllarda 4 gb kotalı kullanıyorduk yetiyor hatta 2 gb si fln kalıyordu. Şimdi Ayın başında direk 50 'ye çıkıyorum ay sonu oluyor 150-200 gb.
Konuyu dağıtmayayım. Normalde hiç düşmemesi gerek ama saçma sapan sözleşmelerden düşüyor ki bu bir hata değil sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil. Keyfini çıkarın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı