İnternetimi evdekilerin kullanmamasını istiyorum ?

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Sınırsız ve 50 gb adil kullanım kotam var. Ben hariç 2 telefon ve 1 laptoptan baglanıyorlar. Şifreyi değiştirdigimde haliyle anlıyorlar. İnternetin wirelessde görünmemesini sağlayabilir miyim? Ya da benim bilgisayarım hariç digerlerine hızı düşük verebilir miyim? Çaktırmadan neler yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

white list var ordan kendi ip ni ekleyip diğerlerinin girmesini engelleyebilirsin görünmesini engeller mi bilemiyorum bi dene. browser dan yapılandırıcıya gir güvenlik kısmında mac filtresi var orda ne yapman gerektiği yazıyodur zaten.

Airties Network Assistant adlı program ile engellenebiliyordu sanırım.Ama kurulumu uğraştırıyor biraz.Programı yükledikten sonra ana sayfasında kimlerin internetin bağlandığını görebilirsin.

Bazı antivirus yazılımları bu işi yapabilir. Mesela McAfee yapabiliyor. Benim komşu benim wi-fi'ın şifresini bulmuştu hemen McAfee ile ban attım bir daha da bağlanamıyorlar.

Telefonun rootluysa wifikill var çok kolay atilabilyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…