aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2013 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Superonline kullanıcısıyım. İnternetimizi sanki biri kullanıyormuş gibi bir his var içimde çünkü bazen çok yavaşlıyor ve kullanmadığım takdirde bile hız kotamız doluyor. Sizce ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2013
Merhaba arkadaşlar. Ben Superonline kullanıcısıyım. İnternetimizi sanki biri kullanıyormuş gibi bir his var içimde çünkü bazen çok yavaşlıyor ve kullanmadığım takdirde bile hız kotamız doluyor. Sizce ne yapayım?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Eylül 2013 #2 Modem arabirimine girip Wireless Clients kısmında kaç kişi bağlı kontrol edin. Modem arabirim için IP adresi genelde 192.68.1.1'dir.
Modem arabirimine girip Wireless Clients kısmında kaç kişi bağlı kontrol edin. Modem arabirim için IP adresi genelde 192.68.1.1'dir.