U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Eylül 2020 #11 Modemin sayfasına girerek cihaz listesini görebilirsin. Tavsiyem modemin güvenliğinide arttırman olacaktır. WPS özelliği varsa kapatın, güvenlik tipini WPA 2 varsa mutlaka WPA 2 seçin ve şifreyi değiştirin.
Modemin sayfasına girerek cihaz listesini görebilirsin. Tavsiyem modemin güvenliğinide arttırman olacaktır. WPS özelliği varsa kapatın, güvenlik tipini WPA 2 varsa mutlaka WPA 2 seçin ve şifreyi değiştirin.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2020 #12 Wps'yi kapatmayı unutmayın lütfen.
B Bam Bam Rubble Picopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 129 19 Eylül 2020 #13 Işığın yanıp sönmesi kesin bir cevap veremez. Bağlı cihazlar listesine de bir bakın. İçin rahat etmeyecekse modem şifreni, kablosuz şifreni değiştir. MAC filtreleme desteğini etkin hale getir. Böylece kablosuz şifreni bilseler bile bağlanamazlar.
Işığın yanıp sönmesi kesin bir cevap veremez. Bağlı cihazlar listesine de bir bakın. İçin rahat etmeyecekse modem şifreni, kablosuz şifreni değiştir. MAC filtreleme desteğini etkin hale getir. Böylece kablosuz şifreni bilseler bile bağlanamazlar.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 19 Eylül 2020 #14 Şifre değiştir.
Morali Bozuk Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2020 #15 Şifreyi değiştir bence. Ayrıca engelleyebiliyorsun diye biliyorum. Yani sadece belirli kişiler girebiliyor.
Şifreyi değiştir bence. Ayrıca engelleyebiliyorsun diye biliyorum. Yani sadece belirli kişiler girebiliyor.
machnerwin Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 417 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #16 Şifre değiştirmeyi pek becerebileceğimi zannetmiyorum 2.parti bir uygulama olsa olmazmı?
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #17 Modem arayüzünden bakın ve internet şifrenizi değiştirin.
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 19 Eylül 2020 #18 Kolay yolu ile Play Store'den fing uygulamasını indirip oradan bakabilirsiniz. Çok işe yarıyor ben bu şekilde Wi-Fi şifremi değiştirdim.
Kolay yolu ile Play Store'den fing uygulamasını indirip oradan bakabilirsiniz. Çok işe yarıyor ben bu şekilde Wi-Fi şifremi değiştirdim.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2020 #19 machnerwin dedi: Şifre değiştirmeyi pek becerebileceğimi zannetmiyorum 2.parti bir uygulama olsa olmazmı? Genişletmek için tıkla... Çok basit bir işlem. Uğraşmaya değer..
machnerwin dedi: Şifre değiştirmeyi pek becerebileceğimi zannetmiyorum 2.parti bir uygulama olsa olmazmı? Genişletmek için tıkla... Çok basit bir işlem. Uğraşmaya değer..
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 19 Eylül 2020 #20 machnerwin dedi: Şifre değiştirmeyi pek becerebileceğimi zannetmiyorum 2.parti bir uygulama olsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İlk önce emin olmak için kimler bağlı ona bakınız fing uygulaması ile.
machnerwin dedi: Şifre değiştirmeyi pek becerebileceğimi zannetmiyorum 2.parti bir uygulama olsa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İlk önce emin olmak için kimler bağlı ona bakınız fing uygulaması ile.