İnternetin 86. kuralı nedir?

Luaa

Picopat
Daha fazla  
Bunu her yerde görüyorum bakınca da bir açıklama yok, kurala göre eğer o şey varsa bad Apple oynatılabilir bunun mantığı ne tam olarak yoksa meme hâli mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu dediginiz galiba. "Internette nazik olmayin"

Son düzenleme:
Bad Apple kuralı söyle işliyor benim bildiğim. İki ya da daha fazla renk verme yetisine sahip ekranı ve çipi olan herhangi bir donanım yahut ses çıkışına sahip bir cihaz, bu yangın alarmı veya hesap makinesi gibi bir donanım olabilir, Bad Apple isimli müziği çalabilir. Bad Apple fan yapımı bir Touhou Project müzik videosudur, videoda sırasıyla oyundaki tüm karakterler görünür. Videonun tam ve orijinal halinde video başladığı yerden biter, bittiği yerden yeniden başlar bu YinYang simgesine bir atıftır. Bunu çalışan her donanım da Doom oynanabilir mantalitesinde düşünebilirsiniz. İnternetin kuralları listesinde böyle bir kural var mı onu bilmiyorum ama.

yabancılar buna kural 86 diyor redditte falanda var ama neden 86 belki bir referansdır onu merak ettim bi sorayim dedim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…