E emree09 Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar Merhaba. Ben İnternetimin ADSL'mi yoksa VDSL'mi olduğunu merak ediyorum. Nasıl öğrenebilirim? İnternetim Türk Telekom.
Arkadaşlar Merhaba. Ben İnternetimin ADSL'mi yoksa VDSL'mi olduğunu merak ediyorum. Nasıl öğrenebilirim? İnternetim Türk Telekom.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Nisan 2018 #2 Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Sözleşmenize bakabilirsiniz. Modeminize bakabilirsiniz. İnternet hızınıza bakabilirsiniz. Cidden ne kullandığınızı bilmiyor musunuz?
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Sözleşmenize bakabilirsiniz. Modeminize bakabilirsiniz. İnternet hızınıza bakabilirsiniz. Cidden ne kullandığınızı bilmiyor musunuz?
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Nisan 2018 #3 Modemin markasını söylersen eğer 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 ye giriş yaparak, oradaki internet bilgilerinden VDSL yada ADSL olduğunu öğrenebilirsiniz.
Modemin markasını söylersen eğer 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 ye giriş yaparak, oradaki internet bilgilerinden VDSL yada ADSL olduğunu öğrenebilirsiniz.
brsgltkn Hectopat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #4 Modem arayüzünden belli olur.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 11 Nisan 2018 #5 Modeminizin modelini aratıp öğrenebilirsiniz. Modem arayüzünden bakabilirsiniz. Türk Telekom'u arayıp öğrenebilirsiniz. Mert dedi: [BGCOLOR=transparent]İnternet hızınıza bakabilirsiniz.[/BGCOLOR] Genişletmek için tıkla... [BGCOLOR=transparent][/BGCOLOR] Hız testi yapınca 24 Mbit kullanıp, kotayı aşıp 8 Mbit görünce ADSL sanabilir. Cidden hangi xDSL kullandığınızı bilmemek biraz garip yani.
Modeminizin modelini aratıp öğrenebilirsiniz. Modem arayüzünden bakabilirsiniz. Türk Telekom'u arayıp öğrenebilirsiniz. Mert dedi: [BGCOLOR=transparent]İnternet hızınıza bakabilirsiniz.[/BGCOLOR] Genişletmek için tıkla... [BGCOLOR=transparent][/BGCOLOR] Hız testi yapınca 24 Mbit kullanıp, kotayı aşıp 8 Mbit görünce ADSL sanabilir. Cidden hangi xDSL kullandığınızı bilmemek biraz garip yani.
E EFE_KAYGISIZ Megapat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #6 Modem arayüzünde hangi menüden bakılıyor. ASUS N-16 modem modeli VDSL destekliyor ama gözüm ile görmek istiyorum.
Modem arayüzünde hangi menüden bakılıyor. ASUS N-16 modem modeli VDSL destekliyor ama gözüm ile görmek istiyorum.
K karabaston Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 Benim modemin arayüzünde xDSL istatikleri ekranı var orda mode kısmıdan adsl mi vdsl mi olduğunu görebilirsiniz.
Benim modemin arayüzünde xDSL istatikleri ekranı var orda mode kısmıdan adsl mi vdsl mi olduğunu görebilirsiniz.