C cem123321 Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #1 Merhaba. Genel olarak bilgisayarımda Origin ve Battle.Net gibi programlardan yükleme yapamıyorum. Proxy, hotspot sheild gibi proxy değiştiren uygulamalar kullanınca indirme yapılıyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2015
Merhaba. Genel olarak bilgisayarımda Origin ve Battle.Net gibi programlardan yükleme yapamıyorum. Proxy, hotspot sheild gibi proxy değiştiren uygulamalar kullanınca indirme yapılıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Haziran 2015 #2 Eğer bir yurt, üniversite, okul interneti ise bu servisler bloklanmıştır. Kendi internetiniz ise bu aracı çalıştırın: Complete Internet Repair
Eğer bir yurt, üniversite, okul interneti ise bu servisler bloklanmıştır. Kendi internetiniz ise bu aracı çalıştırın: Complete Internet Repair
C cem123321 Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #3 Recep Baltaş verdiğiniz uygulamayı denedim ama değişen bişey olmadı. internet benim ve uydunet kullanıyorum
Recep Baltaş verdiğiniz uygulamayı denedim ama değişen bişey olmadı. internet benim ve uydunet kullanıyorum