zekibsolak Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 17 1 Ocak 2021 #1 İnternet 20 saniyede 1.5 saniyelik gidip geliyor, özellikle oyun oynarken. Kablo sağlamlığı denendi. Modem sağlamlığı denendi. Port girişleri farklı denendi. İnternette sıkıntı yok, başka PC ile denendi. Sürekli böyle git gel yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
İnternet 20 saniyede 1.5 saniyelik gidip geliyor, özellikle oyun oynarken. Kablo sağlamlığı denendi. Modem sağlamlığı denendi. Port girişleri farklı denendi. İnternette sıkıntı yok, başka PC ile denendi. Sürekli böyle git gel yapıyor.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #2 Ethernet sürücünü günceller misin?
emrhan1461 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Acaba kablolarda temassızlık olabilir mi?
zekibsolak Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 17 1 Ocak 2021 #4 emrhan1461 dedi: Acaba kablolarda temassızlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok çünkü 1 tane daha yanı başımda PC var onda da denedim kabloyu vs kesinlikle PC'de sıkıntı var Neverchanges dedi: Ethernet sürücünü günceller misin? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden PCI Gpe famillyy controll sürücü güncelle dedim sürücü güncel diyor başka önerin var mı?
emrhan1461 dedi: Acaba kablolarda temassızlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok çünkü 1 tane daha yanı başımda PC var onda da denedim kabloyu vs kesinlikle PC'de sıkıntı var Neverchanges dedi: Ethernet sürücünü günceller misin? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden PCI Gpe famillyy controll sürücü güncelle dedim sürücü güncel diyor başka önerin var mı?
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 zekibsolak dedi: İmkanı yok çünkü 1 tane daha yanı başımda PC var onda da denedim kabloyu vs kesinlikle PC'de sıkıntı var Aygıt yöneticisinden PCI Gpe famillyy controll sürücü güncelle dedim sürücü güncel diyor başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp ordaki driveri indirmenizi tavsiye ederim.
zekibsolak dedi: İmkanı yok çünkü 1 tane daha yanı başımda PC var onda da denedim kabloyu vs kesinlikle PC'de sıkıntı var Aygıt yöneticisinden PCI Gpe famillyy controll sürücü güncelle dedim sürücü güncel diyor başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp ordaki driveri indirmenizi tavsiye ederim.
zekibsolak Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 17 1 Ocak 2021 #6 Neverchanges dedi: Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp ordaki driveri indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sürekli net gidip geldiği için bakamadım donanım kimliği dedi bu mu ? PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15 Neverchanges dedi: Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp oradaki driveri indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim Allah senden razı olsun 2 gündür uğraşıyorum senin sayende düzeldi çok teşekkür ederim PC'yi kırmaya az kalmıştı. Son düzenleme: 1 Ocak 2021
Neverchanges dedi: Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp ordaki driveri indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sürekli net gidip geldiği için bakamadım donanım kimliği dedi bu mu ? PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15 Neverchanges dedi: Donanım kimliğini aygıt yöneticisinde bulup "DevID.info – free driver search and update utility" adlı siteye yapıştırıp oradaki driveri indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim Allah senden razı olsun 2 gündür uğraşıyorum senin sayende düzeldi çok teşekkür ederim PC'yi kırmaya az kalmıştı.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #7 zekibsolak dedi: sürekli net gidip geldiği için bakamadım donanım kimliği dedi bu mu ? PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15 Kardeşim benim Allah senden razı olsun 2 gündür uğraşıyorum senin sayende düzeldi çok teşekkür ederim PC'yi kırmaya az kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Cümlemizden düzelmiş olmasına sevindim "".
zekibsolak dedi: sürekli net gidip geldiği için bakamadım donanım kimliği dedi bu mu ? PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15 Kardeşim benim Allah senden razı olsun 2 gündür uğraşıyorum senin sayende düzeldi çok teşekkür ederim PC'yi kırmaya az kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Cümlemizden düzelmiş olmasına sevindim "".