İnternetin İlk Başlarda 'ERR_TIMED_OUT' Hatası Vermesi

Daha fazla  
Arkadaşlar önceden yoktu bu aralar çok olmaya başladı, internetim yavaşladı ve ilk açtığımda sürekli "Bu bağlantı kullanılamıyor" hatası alıyorum, modemin adaptörü düzgün çalışmıyordu başka bir adaptör aldım acaba sorunumun adaptörle bir ilgisi olabilir mi? DNS ayarlarım eskisiyle aynı her şeyim aynı ama internetin anormal bir şekilde yavaş size şöyle söyleyeyim, önceden kota doluyken bile tık diye işlem yapabiliyorken şimdi kotanın yarısına gelmemiş iken tık diye anında işlem yapamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim bıktım artık yarım saat beklemekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ya internet sağlayıcısında yada bilgisayarda. Şu yollara başvurabilirsiniz:

1. İnternet sağlayıcınıza sorunu anlatın.
2. Eğer modemde bir sorun yoksa, başka bir browser kullanın (Opera bağlantı hızını en yüksek olan browserdir).
3. Eğer hala sorun yaşıyorsanız Windows Defenderi gözden geçirin (Bazen sapıtıp gereksiz şekilde yasak koyuyor. [Bir keresinde kendi kendine tüm browserlardan google.com u engellemişti]

Bildiğim yöntemler bunlardır. Yardım edebildiysem ne mutlu bana...

İlk olarak yardımcı olduğun için teşekkür ederim, Windows Defenderı nereden bakabilirim yasak koyup koymadığına?

İlk olarak yardımcı olduğun için teşekkür ederim, Windows Defenderı nereden bakabilirim yasak koyup koymadığına?

Hatırlamıyorum (Çünkü Windows 7 deki defender daha farklıydı) ama eğer kapatırsan çözülmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…