4 Gündür internetim yok sinyal sorunu olduğunu söylediler yanılmıyorsam. Dış hatlarda bir sorun olmadığını elektrikçi çağırıp iç hatları kontrol etmemizi söylediler. Şu an bildiğimiz elektrikçiye ulaşamadık. Fotoğraflarda gözüken yerlerde sorun olma ihtimali var mı?
İlk iki fotoğrafta bulunan kablonun arkası daha siyahlaşmış normalde. Fotoğrafta biraz aydınlık çıkmış.
Not: Konu internet ile alakalı olduğu için buraya açtım tam nereye açacağımı bulamadım.
Olma ihtimali çok yüksek. Zaten o kadar ekli kırık büyük ezik kablodan pek verim alamazsınız. Eğer bina girişinde ki kutudan kendi bağlantınızı biliyorsanız oradan test edin. Sorun yok ise iç tesisatı yenileyin.
Olma ihtimali çok yüksek. Zaten o kadar ekli kırık büyük ezik kablodan pek verim alamazsınız. Eğer bina girişinde ki kutudan kendi bağlantınızı biliyorsanız oradan test edin. Sorun yok ise iç tesisatı yenileyin.
Kendiniz yapın Ben kendim yapmıştım. Daha doğrusu elektrikçi bununla uğraşamam demişti bana. Cat6 kablo ile yeniledim. Tabi benim avantajım dükkan üstü katta oturmam oldu. Toplamda 5 mt kablo ile işimi çözdüm.
Ama sizin nasıl olur bilemem en az 200-300 isterler.