İnternetin sadece EBA'ya girmesini sağlamak

Gus Fring

Kilopat
Kuzenimin EBA dersleri sırasında oyun oynamadığından emin olmak istiyorum, internetin sadece EBA'ya erişebilmesini sağlamak mümkün mü? Modem: Keenetic extra DSL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenimin EBA dersleri sırasında oyun oynamadığından emin olmak istiyorum, internetin sadece EBA'ya erişebilmesini sağlamak mümkün mü? Modem: Keenetic extra DSL.

Modem arayüzünden YouTube tarzı sitelere erişimi engelleyebilirsiniz ama Steam tarzı platformlara ne yapılır bilemiyorum. Ayrıca her oyun internet gerektirmiyor

Kaspersky ebeveyn denetimini kullanabilirsiniz Steam'in açılışını engelliyor Google üzerinden indirmeyi kapatıyor, istediğiniz internet adreslerine engel koyuyor, otomatik bilgisayarı kapatma zamanlayıcı kurabiliyorsunuz.(Ücretli)

Linux kurabilirsiniz, kullanmasını bilmeyecek ve oyun oynayamayacaktır. Bildiğim kadarıyla Linux'da pek oyun oynanmıyor.

Güvenlik cihazları ile bu istediğinizi yapabilirsiniz. (Berqnet fortinet vb.)
Ücretsiz bir şekilde modeminiz destekliyorsa modem arayüzünden yapabilirsiniz başka türlü bende bilmiyorum.

Modem arayüzünden YouTube tarzı sitelere erişimi engelleyebilirsiniz ama Steam tarzı platformlara ne yapılır bilemiyorum. Ayrıca her oyun internet gerektirmiyor
Konuyu açarken detay vermemişim ama kuzenim telefon üzerinden canlı derslere giriyor, yani Steam falan kullanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…