Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 17 Ekim 2024 #1 Evde şu an sadece oturma odasındaki yere kablo takınca internet alabiliyorum. Ben salondaki internet girişiyle kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Evde şu an sadece oturma odasındaki yere kablo takınca internet alabiliyorum. Ben salondaki internet girişiyle kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 17 Ekim 2024 #2 İstediğiniz odadaki girişte de duvar içinde kablo olması gerekiyor. Yoksa çekilmesi gerekiyor.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.527 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 Wifi yetmiyor mu? TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr Ben bu cihazı kullanıyorum, bu şekilde çözdüm.
Wifi yetmiyor mu? TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr Ben bu cihazı kullanıyorum, bu şekilde çözdüm.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 17 Ekim 2024 #4 Ozz2018 dedi: Wi-Fi yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ya da gidip geliyor Wi-Fi
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.527 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Cemo0 dedi: Çalışmıyor ya da gidip geliyor Wi-Fi Genişletmek için tıkla... O zaman modemdeki sorunu çözmek lazım. Modeli nedir, güncellemesi varsa yapmalısın, modem değerlerin nedir vs vs.
Cemo0 dedi: Çalışmıyor ya da gidip geliyor Wi-Fi Genişletmek için tıkla... O zaman modemdeki sorunu çözmek lazım. Modeli nedir, güncellemesi varsa yapmalısın, modem değerlerin nedir vs vs.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 17 Ekim 2024 #6 Ozz2018 dedi: O zaman modemdeki sorunu çözmek lazım. Modeli nedir, güncellemesi varsa yapmalısın, modem değerlerin nedir vs vs. Genişletmek için tıkla... Modemde sorun yok eski bir Wi-Fi adaptörü vardı PC'de o yüzden sorun oluyor sanırım çünkü sadece ben sorun yaşıyorum PC'de.
Ozz2018 dedi: O zaman modemdeki sorunu çözmek lazım. Modeli nedir, güncellemesi varsa yapmalısın, modem değerlerin nedir vs vs. Genişletmek için tıkla... Modemde sorun yok eski bir Wi-Fi adaptörü vardı PC'de o yüzden sorun oluyor sanırım çünkü sadece ben sorun yaşıyorum PC'de.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.527 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #7 Cemo0 dedi: Modemde sorun yok eski bir Wi-Fi adaptörü vardı PC'de o yüzden sorun oluyor sanırım çünkü sadece ben sorun yaşıyorum PC'de. Genişletmek için tıkla... Wifide sorun olmadığından eminsen o cihaz sorununu çözer. Istediğin yerden kablo (ethernet) ile kullanırsın.
Cemo0 dedi: Modemde sorun yok eski bir Wi-Fi adaptörü vardı PC'de o yüzden sorun oluyor sanırım çünkü sadece ben sorun yaşıyorum PC'de. Genişletmek için tıkla... Wifide sorun olmadığından eminsen o cihaz sorununu çözer. Istediğin yerden kablo (ethernet) ile kullanırsın.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 17 Ekim 2024 #8 Ozz2018 dedi: Wi-Fi'de sorun olmadığından eminsen o cihaz sorununu çözer. Istediğin yerden kablo (Ethernet) ile kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey almak istemiyorum ki sadece modemi salona taşımak istiyorum.
Ozz2018 dedi: Wi-Fi'de sorun olmadığından eminsen o cihaz sorununu çözer. Istediğin yerden kablo (Ethernet) ile kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey almak istemiyorum ki sadece modemi salona taşımak istiyorum.