İnternetin Yavaşlaması Modemden Kaynaklı Olabilir Mi?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Modem bilgisayarıma kablolu şekilde bağlı ve aşırı yavaşladı son zamanlarda, artık kafayı yiyeceğim. Bu yavaşlamanın sebebi modemden kaynaklı olabilir mi? Kablolarıyla oynadım sinirimi alamayıp sert bir şekilde çıkardım bundan kaynaklanabilir mi?

Modem bilgisayarıma kablolu şekilde bağlı ve aşırı yavaşladı son zamanlarda, artık kafayı yiyeceğim. Bu yavaşlamanın sebebi modemden kaynaklı olabilir mi? Kablolarıyla oynadım sinirimi alamayıp sert bir şekilde çıkardım bundan kaynaklanabilir mi?

Vurduysan olabilir bilgisayarına internetin girmesini sağlayan tek şey o olmadı kablodadır sorun kablon eski ise hızı düşürmüş olabilir.

İnternetinizde AKK (adil kullanım kotası) var mı? Varsa bu sebebden yavaşlamış olabilir.
Hayır yok.
Vurduysan olabilir bilgisayarına internetin girmesini sağlayan tek şey o olmadı kablodadır sorun kablon eski ise hızı düşürmüş olabilir.
Modemin fişini tak-çıkar yapınca düzeliyor ama bir süre sonra yine sapıtıyor, birkaç haftadır böyle. Sonuç modemden kaynaklı mıdır yoksa başka bir durum olabilir mi?

Reset atsam bir şey olur mu? Kurulum yapmayı falan bilmiyorum.
Reset atarsanız kötü bir şey olmaz hatta iyi olur. Kurulum kısmında benim bildiğim kablosuz kullanıyorsanız internet şifresi sıfırlanır şifreyi yazdıktan sonra bağlanırsınız ya da internetten bununla ilgili bir sürü video var. Bunlardan yardım alarak kurabilirsiniz.

Hiçbir işe yaramadı çok daha kötü halde şu an. Ayrıca bu ayarları kapatmalı mıyım?
1612979664347.png

Reset atmayı da bilmiyorsanız bir iğne bulup modemin sol ya da sağ tarafında küçük bir delik olur oraya 5 saniye bastdıktan sonra reset atılmış olunur.
Hiçbir işe yaramadı çok daha kötü halde şu an. Ayrıca bu ayarları kapatmalı mıyım?
Eki Görüntüle 874103

Hocam o VPN kapatmayı deneyin belki o engel oluyordur bende kapalı.
İnternet servis sağlayıcınız neyse oradan destek almaya çalışın eğer hiçbir şekilde hızlanmıyorsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı