Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #11 Shinrai dedi: Konu Android bölümüne açılmış. Bir hata olabilir. Ama kafam karıştı. Uçakta telefon kullanmak mümkün olmadığına göre büyük ihtimal Dizüstü için tavsiye istiyor. Konunun yeri doğru değil. Genişletmek için tıkla... Uçak kalkış yaptıktan sonra telefonu kullanmak mümkün. Herhangi bir yasağı bulunmuyor. Genelde uçak kalkıp, inerken kapatılması isteniyor.
Shinrai dedi: Konu Android bölümüne açılmış. Bir hata olabilir. Ama kafam karıştı. Uçakta telefon kullanmak mümkün olmadığına göre büyük ihtimal Dizüstü için tavsiye istiyor. Konunun yeri doğru değil. Genişletmek için tıkla... Uçak kalkış yaptıktan sonra telefonu kullanmak mümkün. Herhangi bir yasağı bulunmuyor. Genelde uçak kalkıp, inerken kapatılması isteniyor.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 9 Temmuz 2019 #12 Jroxy dedi: Konu benim yanlız ve doğru yere açtım. Konu benim ve doğru yere açtım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Yanlışlıkla bilgisayar oyunu önerdim android olduğunu görmedim.
Jroxy dedi: Konu benim yanlız ve doğru yere açtım. Konu benim ve doğru yere açtım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Yanlışlıkla bilgisayar oyunu önerdim android olduğunu görmedim.
2 225893 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Temmuz 2019 #13 Kesinlikle Subnautica ve erken erişimde devam oyunu olan Subnautica: Below Zero öneririm. Atmosferi ve hikayesi çok güzel. Hayatta kalma oyunu.
Kesinlikle Subnautica ve erken erişimde devam oyunu olan Subnautica: Below Zero öneririm. Atmosferi ve hikayesi çok güzel. Hayatta kalma oyunu.
Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 9 Temmuz 2019 #14 Badland tavsiye ederim.
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2019 #15 225893 dedi: Kesinlikle Subnautica ve erken erişimde devam oyunu olan Subnautica: Below Zero öneririm. Atmosferi ve hikayesi çok güzel. Hayatta kalma oyunu. Genişletmek için tıkla... Telefonda var mı ? Google Play'de var mı ?
225893 dedi: Kesinlikle Subnautica ve erken erişimde devam oyunu olan Subnautica: Below Zero öneririm. Atmosferi ve hikayesi çok güzel. Hayatta kalma oyunu. Genişletmek için tıkla... Telefonda var mı ? Google Play'de var mı ?
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #16 Braid , Machinarium , World of Goo
IsBestOnLy Centipat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 391 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #17 Mobil oyun olarak Google play üzerinden yeni yapmış olduğum oyun Acrobat Waiter önerebilirim.