AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur.
Emir2929 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Special forces group 2
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2023 #4 Dysmantle
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 Mobil mi PC mi? PC ise Stardew Valley GTA VC
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #6 Sistem özellikleriniz nedir? Bütçeniz nedir?
B Bay Polat Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Sinop/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime B650M-E Wi-Fi Ekran Kartı: Radeon RX 9070XT İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Cinsiyet Erkek Meslek Devlet Memuru 18 Haziran 2023 #7 AgresiFatih dedi: Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çıtır hikayeli çok leziz bir platform oyunu söyleyeyim sana hocam -)Celeste Ya da farklı modlarını köye gitmeden yükleyip geri dönene kadar tüketebileceğin strateji oyunları da var. -Hearts of Iron 4 -Victoria 3 -CK3
AgresiFatih dedi: Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çıtır hikayeli çok leziz bir platform oyunu söyleyeyim sana hocam -)Celeste Ya da farklı modlarını köye gitmeden yükleyip geri dönene kadar tüketebileceğin strateji oyunları da var. -Hearts of Iron 4 -Victoria 3 -CK3
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #8 EL SARPO dedi: Mobil mi PC mi? PC ise Stardew Valley GTA vc. Genişletmek için tıkla... Eğer korku istersen re 7 bazen Online falan diyor ama ok dersen geçer. EL SARPO dedi: Eğer korku istersen re 7 bazen Online falan diyor ama ok dersen geçer. Genişletmek için tıkla... Re 7 indirimde 81 TL.
EL SARPO dedi: Mobil mi PC mi? PC ise Stardew Valley GTA vc. Genişletmek için tıkla... Eğer korku istersen re 7 bazen Online falan diyor ama ok dersen geçer. EL SARPO dedi: Eğer korku istersen re 7 bazen Online falan diyor ama ok dersen geçer. Genişletmek için tıkla... Re 7 indirimde 81 TL.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #9 EL SARPO dedi: Mobil mi PC mi? PC ise Stardew Valley GTA VC Genişletmek için tıkla... Kategori mobil oyunlar olarak açılmış.
EL SARPO dedi: Mobil mi PC mi? PC ise Stardew Valley GTA VC Genişletmek için tıkla... Kategori mobil oyunlar olarak açılmış.
Emir2929 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #10 AgresiFatih dedi: Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ceza yemiş son düzenleyen moderatör
AgresiFatih dedi: Köye gidecegim ve orada internet yok. Ondan dolayi saracak ve internetsiz oyun ariyorum. Hikayeli oyun olursa daha da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ceza yemiş son düzenleyen moderatör