İnternette bulunan Windows 10 keyleri güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 227

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, herhangi bir siteden bir lisans keyi bulup etkinleştirince herhangi bir sıkıntı olur mu? Bunlar güvenli midir?

(Saglamlisans gibi sitelerden bahsetmiyorum free key siteleri oluyor 100 tane listeliyorlar onlardan bahsediyorum.)

Güvenilir.

Mümkünse paylaşabilir misin o bağlantıyı. Sadece korsan yazılım önerisi istemek ve paylaşmak yasak. Korsan etkinleştirme anahtarı önerisi istemek ve paylaşmak yasak değil. (Kurallarda yazmıyor. 😁)

Free listelenenler patlıyor bir süre sonra. O keyi kim bilir kaç kişi deniyor. :)
Aynısı Antivirüs programları için de geçerli. Onlar da aynı şekilde etkinleştirme yapsa bile sonradan patlıyor.

Güvenilir.

Mümkünse paylaşabilir misin o bağlantıyı. Sadece korsan yazılım önerisi istemek ve paylaşmak yasak. Korsan etkinleştirme anahtarı önerisi istemek ve paylaşmak yasak değil. (Kurallarda yazmıyor. 😁)
Hocam bulamadım aslında halen ariyorum.
Sanal makineden (güvenliğine emin olmadığım için sanal) HWID etkinlestirme yöntemini denedim. Orada gösterdiği keyi önce sanalda kaldırdım sonra aldım kendi makinemde denedim. Olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı