charriere Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2018 #1 Bugün internette takılırken aniden böyle bir ileti geldi. Daha önce yaşamış olan var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2018
Bugün internette takılırken aniden böyle bir ileti geldi. Daha önce yaşamış olan var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 30 Mayıs 2018 #2 Şifrelerinizin ele geçirilmesi için ortaya atılan bir yem Reklama tıklamadıysanız aldanmayın. Ancak yine de tedirginseniz KIS18 ile tarama yapın.
Şifrelerinizin ele geçirilmesi için ortaya atılan bir yem Reklama tıklamadıysanız aldanmayın. Ancak yine de tedirginseniz KIS18 ile tarama yapın.
charriere Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Şifrelerinizin ele geçirilmesi için ortaya atılan bir yem Reklama tıklamadıysanız aldanmayın. Ancak yine de tedirginseniz KIS18 ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Sadece şifreyi değiştirdim. Eskiden bunları Windows XP pencereleriyle falan yaparlardı Windows 7 olmasına rağmen. Geliştirmişler kendilerini. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
Bayram Şenakar dedi: Şifrelerinizin ele geçirilmesi için ortaya atılan bir yem Reklama tıklamadıysanız aldanmayın. Ancak yine de tedirginseniz KIS18 ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Sadece şifreyi değiştirdim. Eskiden bunları Windows XP pencereleriyle falan yaparlardı Windows 7 olmasına rağmen. Geliştirmişler kendilerini.
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 1 Haziran 2018 #4 Ele geçirilmiş olsa uyarı vereceklerini sanmam. Boş verin internette bunun gibi milyon tane şey var Sitelerdeki 3.parti JS kütüphaneleri çıkarıyor bu sıkıntıları. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
Ele geçirilmiş olsa uyarı vereceklerini sanmam. Boş verin internette bunun gibi milyon tane şey var Sitelerdeki 3.parti JS kütüphaneleri çıkarıyor bu sıkıntıları.
S Sarı Kanarya Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 510 1 Haziran 2018 #5 Bana birşey olmadı 2014 senesinden beri görüyorum hep hala şifremi ele geçiriyorlar ama bir sıkıntı görmedim.
Bana birşey olmadı 2014 senesinden beri görüyorum hep hala şifremi ele geçiriyorlar ama bir sıkıntı görmedim.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Haziran 2018 #6 Adguard veya Adblock gibi bir reklam önleyici eklenti kullanmanızı öneririm.