İnternette dolaşan Allah'ın mucizeleri gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şansa denk gelen -bazen de kurgu- olayları Allah'ın mucizesi diye geçiştiriyorlar.

Bu tur fotograflar genelde montajdır. Ve başkaları da paylaşınca montajlıktan çıkar. Gerçek gibi gözükür.

Sevgili hocam size bi abi kardeş tavsiyesi vermek istiyorum. Çünkü forum içerisinde sürekli tartışma yaratan sıkıntı çıkarabilen konular açıyorsunuz. Tabii ki açabilirsiniz fakat konu dışı içeriklerinizin çoğu hem tartışma çıkarabilecek seviyede hem de ciddi bağlam da saçma seviyeye sahip olan konular içeriyor. Örnek olarak domatesin üstünde Allah yazsa nolur yazmasa nolur. Yaşınız küçük muhtemelen ilgi görmek hepimizin ihtiyacı doğrudur fakat lütfen daha işe yarar bilgi vb. içerikler paylaşalım birbirimizle. Bilgi paylaştıkça çoğalır derler kalın selametle. Yazdıklarımdan da alınmayın lütfen, sadece uzun zamandır söylemek istiyordum size.

Son düzenleme:
Tövbe haşa Allah demiş ki varlığımı gerek bilime gerekse farklı teorilere dayanarak inkar eden kullarım var ben en iyisi mucize olarak üzerinde Arapça Allah yazan domates ve inekler müjdeleyim onlarda bana iman etsin. Artık Arapça bilmeyenlere de sonsuz cehennem. Eğer ki inançlı birisi isen Allah'ın varlığını ve bunu belli eden mucizelerini bu kadar vasat konularda aramazsın. Ateist vs isen de bu kadar vasat şeylere mucize diye inanılmayacağını biliyordur.

İnsanların yaptığı dalavere işte. Nedense böyle teranelere Ortadoğu'da rastlıyoruz. Böyle yalan yanlış şeylerle insanoğlunu iyice Müslümanlıktan uzaklaştırdılar. Yahu nedense şu büyü ve cin vakaları bizim ülkemizde oluyor. Psikolojik rahatsızlığı olan birine musallat deyip hocaların cebini dolduruyorsunuz. "Elin adamına böyle böyle musallat olmuyor?" diyoruz. Adam Müslüman değil ki Cinler Müslüman insanlara musallat olur, sınar diyorsunuz. İnsanı hayli hayli uzaklaştırıyorsunuz. Çocuğunuza zorla oruç tutturuyorsunuz ama daha kendiniz orucun ne olduğunu bilmiyorsunuz aklınızdan neler neler geçiyor onun farkında değilsiniz sadece açlık sanıyorsunuz. Vallahi tek yaptığınız çoluğun çocuğun psikolojisini bozmak ve psikolojisini bozduğunuz nesil büyüdü ana baba oldu onlar da çocuğununkini bozuyor. Kur'an-ı Kerim kişinin öz yorumuna dayalı bir kitaptır bence anlamak zordur. Tabi devamı ontolojiye giriyor. Siyasi görüşünü sevmesem de Müslümanlık hakkındaki bilgisini beğendiğim İbrahim Kalın'ın konuşmalarını dinleyebilirsin bana güzel gelmişti anlayacağın din kimi ülkelere göre silahtır, kimi ülkelere göre para kaynağı. Her şey insanda bitiyor, konu biraz dağıldı ama görüşüm böyle işte.

Koskoca evreni, tüm yaşamı oluşturan bir yaratıcının gidip ineğe, çileğe kendi adını yazdırması kulağa komik gelmiyor mu sence de? Hani yaratıcının böyle bir zevki olsaydı gider gökyüzüne yıldızlardan kendi adını yazdırırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesajınızı kafam sakinken okudumda gerçekten haklısınız, artık bilgi içeren veya haberler ile ilgili konu açacağım. Bu sayede hem insanlara bilgi verir hem de benim canım sıkılmaz.

Bu tarz şeylere inanmayın hocam. Eskiden de YouTube'da Kuran'a basmayan kedi videoları vardı. Hristiyan'lar da aynısını incil için yapıyordu. Fakat basanlar da var

Örnek olarak araştırırsanız kafasına haç işareti olan inekleri, içerisinde haç işareti çıkan karpuzları, domatesleri, biberleri görürsünüz.

Yani kısaca bunlara inanmayın, tesadüften ibaret.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…