Arkadaşlar internette olmaması gerektiği kadar ping var ve yavaş. Kimse de bağlı değil. Çoğu arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor. Fransa'daki teyzemin internetinde bile sıkıntı varmış. Sizde var mı bir şey (kullandığınız operatörü de söyler misiniz)?
Arkadaşlar internette olmaması gerektiği kadar ping var ve yavaş. Kimse de bağlı değil. Çoğu arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor. Fransa'daki teyzemin internetinde bile sıkıntı varmış. Sizde var mı bir şey (kullandığınız operatörü de söyler misiniz)?
Türk Telekom kullanıyorum, bir sıkıntı yok gibi. 5-10 dakika önce oyunda ping artışı oldu kısa sürelik. İnternet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, arkada bir şey güncelleme yapmış olabilir.
Evet var, Türk Telekom kullanıyorum ve son günlerde internet gerçektende yavaş oluyor.
Normalde 20-30 ping aldığım oyunlarda 40-50 hatta 60 ping alıyorum.