İnternette gezinirken mavi ekran

qwerty.123

Hectopat
İnternette gezinirken birden mavi ekran hatası aldım ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. Bilgisayarda adwarecleaner ve malwerebytes ile tarama yaptım. Adwcleaner 10 adet adware buldu. Hepsi de solvusofta ait. Driverdoc'u kaldırdım. Şu an bir sıkıntı yok gibi.

Dropbox - Minidump

Mavi ekran hatasının nedeni nedir? Sürücülerim güncel.

Bilgisayarında Punkbuster yada Daemon Tools varsa kaldır. Zararılı yazılımlardan kaynaklı problem yaşıyor olman muhtemel. Sistem sürücülerinle alakalı bir sıkıntı yaşamıyorsun. Eğer tekrar mavi ekran hatası alırsan bir çok alternatif yöntem söyleyebilirim.

Merhaba bilgisayar bağımlısı.

Mavi ekran hataları ile ilgili şu adımları uygulayın:

Ekran kartı Driver sorunları videodaki adımları inceleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel ve AMD işlemciler için driver güncelleştirmeleri programla nasıl yapılır:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kişisel bigisayarınız bir sorunla karşılaştır kapatılması gerekiyor hatası ve çözümü:

Mavi ekran hataları ve çözümleri:

N0t: Bu videoları çektigim zaman bilgisayar çok eski ve ses kartında sorun vardı. Ara sıra cızırtı gelebilir. Bu yönlü kusura bakmayın. Yeni videolarım yeni bilgisayarımda çekmekteyim.
Umarım sorunu olan kullancılar için faydalı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü bulucu kullananlara yardımım yoktur.
İlk defa kullandım diyebilirim. Hatta kullanamadım bile. Paralıymış uygulama. Sadece internette Microsoft Gold Sertifikalı program deyince meraktan indirdim.

Bilgisayarımda Daemon Tools yok fakat PunkBuster var. Bildiğim kadarıyla Battlefield 3 ile alakalı bir program. Anti-hile diye biliyorum. Ne gibi bir zararı olabilir?

Teşekkürler videoları izleyip deneyeceğim.

AFD.sys dosyası, WinSock için Ancillary Function Driver olarak geçer. Ağ iletişimi ile ilgili bir dosya. Tavsiyem ağ kartı sürücüsünü güncellemendir.

Kod:
*** STOP: 0x100000b8 (0xffff88803d53f040, 0xffff888040bf2800, 0x0000000000000000,
0x0000000000000000)

*** afd.sys - Address 0xfffff802ee08c08a base at 0xfffff802ee040000 DateStamp
0x5801a849

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…