Selam, ofis kullnacğım grafik tablet bağlayıp canlı ders vereceğim EBA'da ve internette gezineceğim. MacBook Air (2017 buldum netten )yeterli mi?
Bu arada 7200 TL
Şu an kullandığım laptop yanlış hatırlamıyorsam 2012 model dizi falan izlemek için almıştım 560 TL'ye her şeyi yapabiliyorum internette gezinmekten Zoom EBA'ya kadar.
Yeterli tabii ki, neden olmasın? Ama eğer internette gezinme dışında başka şeyler de düşünürseniz daha iyilerini tercih edebilirsiniz. Özel olarak MacBook istemenizin bir nedeni var mı?
Konuyu başka yerlere çekmeyin, Apple'ı pahalı bir marka olduğu için suçlayamazsınız. Herkes için üretilmiyor bu ürünler, paran varsa alırsın yoksa almazsın.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Yeterli tabii ki, neden olmasın? Ama eğer internette gezinme dışında başka şeyler de düşünürseniz daha iyilerini tercih edebilirsiniz. Özel olarak MacBook istemenizin bir nedeni var mı?
Evet zira daha hızlı ve sorunsuz uzun yıllar çalışıyor. iPad kullandım yıllarca hatta ondan yazıyorum .Apple arkasında duruyor. Bir de ilerde telefonumu da iPhone dönüştürecem