ilkanG Femtopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 Merhaba internette hangi cihazın ping yaptıgını görmek istiyorum bunu nereden yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2022
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #2 Modeminizin kullanıcı arayüzünde bağlı cihazların ne kadar internet kullandığını görebilirsiniz.
ilkanG Femtopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 celejziuk dedi: Modeminizin kullanıcı arayüzünde bağlı cihazların ne kadar internet kullandığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arayüze girdiğimde bulamadım malesef
celejziuk dedi: Modeminizin kullanıcı arayüzünde bağlı cihazların ne kadar internet kullandığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arayüze girdiğimde bulamadım malesef
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #4 Hangi marka modem kullanıyorsunuz? Yardımcı olmaya çalışayım.
ilkanG Femtopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #5 celejziuk dedi: Hangi marka modem kullanıyorsunuz? Yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... ZXHN H168N
celejziuk dedi: Hangi marka modem kullanıyorsunuz? Yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... ZXHN H168N
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Nisan 2022 #6 ilkanG dedi: ZXHN H168N Genişletmek için tıkla... Modeminizin ana sayfasında alt kısımdaki "bağlı cihazlar" a tıkladığınızda görebiliyor musunuz ? Dosya Ekleri ZXHN 5168N.jpg 14,7 KB · Görüntüleme: 47
ilkanG dedi: ZXHN H168N Genişletmek için tıkla... Modeminizin ana sayfasında alt kısımdaki "bağlı cihazlar" a tıkladığınızda görebiliyor musunuz ?
ilkanG Femtopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #7 celejziuk dedi: Modeminizin ana sayfasında alt kısımdaki "bağlı cihazlar" a tıkladığınızda görebiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet bağlı cihazlar görünüyor fakat hangisinin upload veya download yaptığını merak ediyorum ona bakmak mümkün mü ?
celejziuk dedi: Modeminizin ana sayfasında alt kısımdaki "bağlı cihazlar" a tıkladığınızda görebiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet bağlı cihazlar görünüyor fakat hangisinin upload veya download yaptığını merak ediyorum ona bakmak mümkün mü ?