Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #11 Telefonunuzda Family Link diye bir uygulama olması gerek.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 12 Haziran 2021 #12 SempatikPancar dedi: Konustum zaten hiçbir bilgileri yok daha ne soyledigi mi bile anlamadilar. Genişletmek için tıkla... Ağ yöneticisi diyor ise büyük ihtimal bazı modemlerde çocuk koruması falan var o açılmıştır. Modem arayüzüne bakın.
SempatikPancar dedi: Konustum zaten hiçbir bilgileri yok daha ne soyledigi mi bile anlamadilar. Genişletmek için tıkla... Ağ yöneticisi diyor ise büyük ihtimal bazı modemlerde çocuk koruması falan var o açılmıştır. Modem arayüzüne bakın.
S SempatikPancar Kilopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #13 Stoch dedi: Telefonunuzda family link diye bir uygulama olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hayir boyle bir uygulama yok.
Stoch dedi: Telefonunuzda family link diye bir uygulama olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hayir boyle bir uygulama yok.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #14 SempatikPancar dedi: Hayir boyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... O zaman, internetinizle alakalı.
SempatikPancar dedi: Hayir boyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... O zaman, internetinizle alakalı.
S SempatikPancar Kilopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #15 shocktroop dedi: Ağ yöneticisi diyor ise büyük ihtimal bazı modemlerde çocuk koruması falan var o açılmıştır. Modem arayüzüne bakın. Genişletmek için tıkla... Modem arayuzune baktim fakat orayi bulamadim siz biliyorsaniz bana soylebilir misiniz? Modem: Huawei. Stoch dedi: O zaman, internetinizle alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet buyuk ihtimal, aksam aricam artik, teşekkür ederim bu arada ilgilendiginiz için.
shocktroop dedi: Ağ yöneticisi diyor ise büyük ihtimal bazı modemlerde çocuk koruması falan var o açılmıştır. Modem arayüzüne bakın. Genişletmek için tıkla... Modem arayuzune baktim fakat orayi bulamadim siz biliyorsaniz bana soylebilir misiniz? Modem: Huawei. Stoch dedi: O zaman, internetinizle alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet buyuk ihtimal, aksam aricam artik, teşekkür ederim bu arada ilgilendiginiz için.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 12 Haziran 2021 #16 SempatikPancar dedi: Modem arayuzune baktim fakat orayi bulamadim siz biliyorsaniz bana soylebilir misiniz? Modem: Huawei. Evet buyuk ihtimal, aksam aricam artik, teşekkür ederim bu arada ilgilendiginiz için. Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile deneyin. Öyle değilse biraz mantıksız olacak ama hattınıza tanımlanmış olabilir.
SempatikPancar dedi: Modem arayuzune baktim fakat orayi bulamadim siz biliyorsaniz bana soylebilir misiniz? Modem: Huawei. Evet buyuk ihtimal, aksam aricam artik, teşekkür ederim bu arada ilgilendiginiz için. Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile deneyin. Öyle değilse biraz mantıksız olacak ama hattınıza tanımlanmış olabilir.
S SempatikPancar Kilopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #17 shocktroop dedi: Mobil veri ile deneyin. Öyle değilse biraz mantıksız olacak ama hattınıza tanımlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil veride sikinti yok sorunsuz sekilde calisiyor.
shocktroop dedi: Mobil veri ile deneyin. Öyle değilse biraz mantıksız olacak ama hattınıza tanımlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil veride sikinti yok sorunsuz sekilde calisiyor.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 12 Haziran 2021 #18 SempatikPancar dedi: Mobil veride sikinti yok sorunsuz sekilde calisiyor. Genişletmek için tıkla... Ağ ile alakalı o zaman Huawei için modem arayüzü bilmiyorum. İnternetten aratın.
SempatikPancar dedi: Mobil veride sikinti yok sorunsuz sekilde calisiyor. Genişletmek için tıkla... Ağ ile alakalı o zaman Huawei için modem arayüzü bilmiyorum. İnternetten aratın.
S SempatikPancar Kilopat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #19 shocktroop dedi: Ağ ile alakalı o zaman Huawei için modem arayüzü bilmiyorum. İnternetten aratın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir, yardimlariniz için hepinize teşekkür ederim.
shocktroop dedi: Ağ ile alakalı o zaman Huawei için modem arayüzü bilmiyorum. İnternetten aratın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir, yardimlariniz için hepinize teşekkür ederim.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 12 Haziran 2021 #20 SempatikPancar dedi: Tamamdir, yardimlariniz için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim, MEB tableti falan mı kullanıyorsunuz?
SempatikPancar dedi: Tamamdir, yardimlariniz için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim, MEB tableti falan mı kullanıyorsunuz?