Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #21 Enterprise_1071 dedi: TTNET bunun modemle alaklı olduğunu söyledi sen olmasan yeni modem alacaktım sağ ol tekrardan Genişletmek için tıkla... Eğer sorununa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada başka modem takıp deneme ihtimaliniz var mı? Ne olur ne olmaz modem de olabilir. Ama yüksek ihtimalle altyapı.
Enterprise_1071 dedi: TTNET bunun modemle alaklı olduğunu söyledi sen olmasan yeni modem alacaktım sağ ol tekrardan Genişletmek için tıkla... Eğer sorununa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada başka modem takıp deneme ihtimaliniz var mı? Ne olur ne olmaz modem de olabilir. Ama yüksek ihtimalle altyapı.
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 20 Mayıs 2020 #22 Geronix dedi: Eğer sorununa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada başka modem takıp deneme ihtimaliniz var mı? Ne olur ne olmaz modem de olabilir. Ama yüksek ihtimalle altyapı. Genişletmek için tıkla... Denedim dayımların modemini takıp denedim snr değeri hala aynı. 3 modemde de aynı değeri veriyor.
Geronix dedi: Eğer sorununa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada başka modem takıp deneme ihtimaliniz var mı? Ne olur ne olmaz modem de olabilir. Ama yüksek ihtimalle altyapı. Genişletmek için tıkla... Denedim dayımların modemini takıp denedim snr değeri hala aynı. 3 modemde de aynı değeri veriyor.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #23 Enterprise_1071 dedi: Denedim dayımların modemini takıp denedim snr değeri hala aynı. 3 modemde de aynı değeri veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten.
Enterprise_1071 dedi: Denedim dayımların modemini takıp denedim snr değeri hala aynı. 3 modemde de aynı değeri veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten.
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 20 Mayıs 2020 #24 Geronix dedi: O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral Geronix dedi: O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Usta cat6 kaplo döşettim hızım 13 lerde ama snr değeri hala 8 bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 27 Mayıs 2020
Geronix dedi: O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral Geronix dedi: O zaman sorun altyapı. Ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Usta cat6 kaplo döşettim hızım 13 lerde ama snr değeri hala 8 bunu nasıl düzeltebilirim?