İnternette kullanmak için kart önerisi

Evet doğru, bazı bankalar 16-17 yaşında kart veriyor diye biliyorum ön ödemeli.
Hocam onu İş bankası 12 yaşında, Garani ve Yapı Kredi 13 üstüne veriyor. Kuveyttürk'te 12'de kısıtlı bir hesabınız oluyor, 15+ normal hesap açabiliyor.

Ben papara'ya son olanlardan sonra pek güvenmediğim için, şu andaki İyzico kullanıyorum.

Paycell şuan kartı var sadece güvenilirmi diye sordum Denizbank ATM'den para kesmiyormuş ama diğerlerinde kesiyor akbanktan 100 TL yükledim 2 TL kesti yani kullanımda diğer ön ödemeli kartlardan farkı yoksa bunu kullanmaya devam edeceğim ama fark varsa başkasına geçerim

Hocam onu İş bankası 12 yaşında, Garani ve Yapı Kredi 13 üstüne veriyor. Kuveyttürk'te 12'de kısıtlı bir hesabınız oluyor, 15+ normal hesap açabiliyor.
Doğrudur hocam ama sıkıntı olmaz bence.

Hocam Paycell güvenli evet. Ayrıca Turkcell'e ait yani sorun olması için Turkcell'in patlaması lazım.

İyzico iyimi sence
Garanti sanal kart açmak için en iyisi, İş bankası ilk imza hesabı kısıtlı ancak tek kart yetecekse(visa) o da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…