17 yaşındayım maddi olarak sıkıntı yaşıyorum. Daha önce birçok yol denedim hiçbirinde başarılı olamadım. İnternet dışında bir işe başlamam da neredeyse imkansız bir yandan dersler vs. varken bunu yapamam. İnternetten para kazanma konusunda ümidimi kesmişken aklıma oyun e-pin alışveriş siteleri gibi sitelerde canlı destek hattı olarak çalışmak geldi ama hiçbir yerde bir bilgi bulamadım. O yüzden sizlere danışıyorum. Bu tür sitelerde çalışabilir miyim? Eğer çalışabiliyorsam nereden başvuru yapabilirim? (başka alternatiflere de açığım)
Biraz önce araştırdım, bu iş arama sitelerindeki ilanların çoğu tecrübeli eleman arıyor. Herhangi bir sitenin canlı desteğine yazıp sormayı düşünüyorum ama saçma olur gibi.
Biraz önce araştırdım, bu iş arama sitelerindeki ilanların çoğu tecrübeli eleman arıyor. Herhangi bir sitenin canlı desteğine yazıp sormayı düşünüyorum ama saçma olur gibi.
Yani tecrübe derken neye göre tecrübe işte orası önemli. Canlı destekte birisi herhangi bir konu hakkında sorduğunda öylece kalmayalım diye gerekli bilgileri edinmemiz gerekiyor herhalde.
Denemenin bir sakıncası olmadığını düşünüyorum. Ayrıca ilgilendiğin firmaların işe alımlardan sorumlu personeline Linkedln vb. platformlardan ulaşabilir veya e-posta gibi yöntemler aracılığıyla da bilgi edinebilirsin.