İnternette neler satabilirim?

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar uzundur internetten para kazanmanın yolunu arıyorum. Ama çoğu kişi drop shipping veya freelancer'lığı öneriyor. 18 yaş altındayım. Gerçekten iş olarak değil ihtiyaç olarak kazanmak istiyorum. Yani drop shipping ve Freelancer'a vereceğim emekler mesleğimmiş gibi olacak. Ama sadece kendi ihtiyaçlarım için para kazanmak istiyorum. Ve bir şeyler satmayı düşünüyorum. Satarak para kazanabileceğimi umuyorum. Sizler de bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim. Ayrıca başka yapabileceğim işler de önerebilirsiniz.

Evinde kullanmadığın ürünleri satabilirsin. Dropshipping veya diğer iş türleri için bir miktar sermaye lazım.

Aklıma bir şey geliyor ama gene de soyluyecegim, hesap kasıp yüksek ranklara cikarsbilir misin biraz zor olur ama günlük paran çıkar bence.

Aklıma bir şey geliyor ama gene de soyluyecegim, hesap kasıp yüksek ranklara cikarsbilir misin biraz zor olur ama günlük paran çıkar bence.
Hocam onun için full günümü harcarım her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…